Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mitől döglik a légy?

MAniAc kérdése:

Mitől döglik a légy?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 01:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hát rossz jegyet én sem szeretnék.mi ma írtunk magyarból.

Hát nem hinném,hogy ötös lenne szerintem négyes lesz.A német házim meg á.most írtam nagyon fáradt vagyok itt meg egy ilyen fogalmazást kellett írni a családról és szinte mondehova ugyanazt írtam vagyis ezt ugy értem,hogy mindehol az anyunál apunál ugyanazt a mondatot írtam le csak pl.mást írtam odaa ,hogy hány éves meg mikor született.tudom,hogy nem lesz valami jó na de mindegy.Legalább leíírtam.Nagyon fáradt vagyok és semmi kedvem sincs ezt írni.

2011. szept. 26. 19:30
 22/24 anonim ***** válasza:
Nézzenek oda, hogy mertek átpártolni másik kérdéshez, az enyémnél kell beszélgetnetek, meg kell, hogy legyen a hatszázvalahányezer válasz!!!
2011. szept. 26. 21:34
 23/24 anonim ***** válasza:
héé ..mi mi mi ez?? na jólvan hát megyünk is látom törölték 1-2 választ itt...hát köszönjük..amugy meg egy másik kérdésnél is törölték a válaszomat vagyis én írtam ki a kérdést valaki meg hülyeséget válaszolt rá én írtam rá de nem olyat,hogy káromkodtam nem csak vicceset és törölték az illétő válaszát az enyimével együtt..hát ez szép..na nyugi írunk mi a hatszázezer valamennyihez is :)
2011. szept. 26. 22:51
 24/24 anonim ***** válasza:
jááj valamit elnéztem itt nem töröltek semmit..bocsi..csak télleg több helyre írtunk és elkeveredtem,de most már tudom mi hogy van :D :)
2011. szept. 26. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!