Mit jelent az, hogy "menstruál"?
a suliban minden fiú ezel vicelődik, és sztem elégé gáz h én nem tudom mit jelent:SS
18/l
Menstruáció= havi vérzés. 18 évesen tán már neked is van... de ha nem, akkor lehet el kéne menned nőgyógyászhoz.
Menstruál = amikor egy lánynak éppen megvan a havi vérzése.
Amire viszont a fiúk értik az inkább a PMS. Pre Menstruációs Szindróma. Azaz amikor a hormonok csaponganak a nőkben a menstruációt megelőző időszakban, és a vérzés alatt.
Azért viccelődnek ezzel, mert amikor nem tudják megmagyarázni hogy egy lány miért viselkedik szeszélyesen, agresszívan vagy hisztisen, akkor a legkönnyebb nekik erre fogni.
Mellesleg sajnos sok esetben igazuk van, éppen ezért ez nem vicc... a nők nem tehetnek róla, hogy a hormonok ilyen mértékben befolyásolják az idegrendszert.
MUST ugye ezt nem gondoltad komolyan...
13/L
sztem tuti tudja:)
akk nem a Humor kategóriába tette volna:)
egyépként meg az, amikok a puncikádból az a piros folyadék folyik. havonta 1x van vágod?xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!