Imádok egy viki nevű lányt:$ Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon aranyos cukin néz ki, vicces, cukin viselkedik és nagyon cuki. És vikinek hívják valamint a neve viki. Nagyon messze lakik :( Mit tehetnék ?:'(2011. szept. 24. 11:44
21/59 A kérdező kommentje:
Egyik sem az ezeknél si édesebb, és utolsó : Egy fiú nem lehet elkápráztatva egy cuki vörös cicától ? *_* olyan édes te is így beszélnél! SZERETEMIMÁDOMAKAROM!<3
2011. szept. 24. 19:55
22/59 anonim válasza:
És hol lehet találni ilyen lányt, te hol szedted össze?
23/59 anonim válasza:
Az utolsó vagyok. :D
Hát akkor jó látni hogy vannak ilyen fiúk is.^^ :3 Egyébkén meg sok sikert hozzá meg minden. :3
25/59 anonim válasza:
Az én macskám is vörös, a tied honnan tud gépezni?
26/59 A kérdező kommentje:
Egyik sem az , náluk sokkal-sokkal cukibb :3, és máshol nem lehet ilyet kapni egyetlen egy van belőle olyan édes és nagyon imádom.. vigyázni is fogok rája! (L) :3
2011. szept. 24. 20:57
27/59 anonim válasza:
Ne linkeljetek annyit neki most úgyis ő teccik hiszen bele van zúgva. :)
28/59 A kérdező kommentje:
Utolsó ez szemét kijelentés volt :D Bár lehet hogy igaz.. :D most azt mnodta hogy én vagyok a legaranyosabb fiú és majdnem elolvadtam oda-vissza 3x :3 :$$$$$$$$
2011. szept. 24. 21:40
29/59 anonim válasza:
Dobj meg minket egy képpel meg egy msn naplóval öreg :D :D
30/59 A kérdező kommentje:
áá neeem.. ő csak az én madárkám <3 türürü (L) deszeretlek vikikém(L)
2011. szept. 24. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!