Rám csöppent a méz, a köldökömbe, lehet valami bajom?
Tizenéves lány vagyok.Nekem van 2 méhgyermekem ...én is így estem teherbe..persze azóta márt összeházasodtam a mézzel és nagyon boldogan élünk.Szeretjük egymást.Nagyon jól kijövünk egymással.Voltak viták,volt amikor veszekedtünk ,de mindig kibékülünk.Ő életem nagy szerelme és nem si tudom ,hogy mi lett volna ,hogy ha még pár évvel ezelőtt nem ment volna el az anyum boltba és hozta volna be a házba a mézet.Amint belépett az ajtón olyan boldog volt szegény és csak annyit monott -Meghoztam!
Szerelem volt első látásra.Most is libabőrös vagyok.Szegény anyám márt nem él.Megette őt egy méh sex közben. :'(
Na ott tartottam,hogy rá pillantottam a mézre és ő meg rám nézett és az az érzés leírhatatlan.Majd oda adták a kezembe én pedig megsimogattam.Átkaroltam,szorosan átöleltem.Jól hozzá szorítottam a melleimhez és ő meg csak annyit mondott - ááw Zümm :)
Nagyon jól kijöttün kegymással és még aznap megtörtént az első csók.Fewnnt voltunk a hálószobában és ültünk az ágyon.( a szüleim nem voltak otthon csak én és a nagy Ő)
Ültünk az ágyon majd ő egyszer csak oda ült az ölembe és majd elkezdett fogdozni és aztán lesmárolt.Tiszta méz lettem.A szám és mindenem ragadt.Aztán letepert és pár pillanatt alatt a ruha is lekerült rólam.Mindenem tiszta méz volt ott fennt ....és ott lennt is.Nagyon jó érzés volt.Ez volt az első sex.Még ma is emlékszem rá.Na és itt estem teherbe.Mert véletlenül félrecélzott a mézzel és csupp bele a köldökömbe.Aztán amikor megtutta,hogy apa lesz jobban megédesítette magát.Majd amikor megszülettek a kicsik méhez.Folyton leszívták az ő mézét és nem az enyémet.Azt mondták az enyém olyan tej ízű,nem izlik nekik.CSászármetszéssel születtek.Ma is itt ül az ölemben és nyaldos ott lent.Hát ez az én történetem.
Bocsi ,hogy kicsit hosszű lett,de muszály volt valakinek végre elmondani mi van bennem ott bévül. :)
és gratulálok hamarosan anya leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!