2/19 A kérdező kommentje:
amúgy mindenki azt mondja hogy nem nézni,de mégis több milljó a nézetsége :P Amúgy sokan azt mondják hogy nem nézik,de titokba mégis csak nézik :D
2011. szept. 12. 19:48
3/19 anonim válasza:
Én lehet, hogy megnézem. De mivel még suliba járok, nem kéne... mindegy, máskor is későn fekszem le aludni. :) 15/L
4/19 anonim válasza:
Lehet, hogy titokban nézik, de én igazat mondok! (^_^) Higgy nekem! Ilyen marhaságot nem szoktam nézni. Itt csak pusztitom az agy sejtjeimet, én meg azt nem akarom.
5/19 anonim válasza:
amúgy F/16 még csak pár napja.
6/19 anonim válasza:
silány, ostoba műsor, rendkívül kevéssé produktív tevékenység nézni, még szórakozáshoz képest is. egyszerűen primitív, idegesít mások hülyesége, mellesleg minek nézzek valóságshow-kat, mikor van saját életem... ha meg buta embereket akarok bámulni, csak kinézek az ablakon az utcára
7/19 anonim válasza:
hát nagy problem. nincs challenge accepted. de nincs "okay:(" sem ha mellettem bekapcsolják, hanem FFFUUUU, és megetetem velük a távirányítót.
8/19 anonim válasza:
a hülye én ugy megnézném persze meg is nézhetném fenn lehetnék én egész holnap reggelig is..csak hibás suli...:SS
éjjfélkor mentem aludni nos már korán reggel keltem marha fáradt vagyok olyannyira hogy én márt most lassan elalszok...és ha nem megyek aludni akkor meg holnap fogom végigaludni az összes órát..no de amugy meg olyan mindegy ha nem nézi meg az ember most holnap fennt lesz a interneten nos megnézhetem :)
9/19 anonim válasza:
szal én helyszinelek utánna sietek houshoz :D
10/19 anonim válasza:
Apám mindig úgy hívja, hogy: Baszó világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!