Miért kell megölni domestos-szal azokat az aranyos bacilusokat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 09:19
1/7 anonim válasza:
Mert a németek abszolút de tiszta otthont akarnak, és ők kitalálják ezt a sok ilyen-olyan fertőtlenítőt, és akkor szép steril környezetben leszünk nagyon betegek tisztaságtól legyengült immunrendszerrel. (Bár a Domestos épp nem német, de az összes tévében, mosolyogva hirdetett Henkel termék igen.)
2/7 anonim válasza:
Nyissál egy bacilus menhelyt, és akkor ott le lehet adni szegénykéket. És megpróbálhatsz új, szerető gazdit keresni nekik!
3/7 anonim válasza:
domestos, ki segbetosz... ez alól a bacik sem kivételek o.O
4/7 anonim válasza:
Pereld be a gyártót tömegmészárlásért. :-) Szerintem is aranyosak a reklámban. :-))
5/7 anonim válasza:
Azért mert a WC-ben megbúvó baktériumokból, ha hagynánk ,pillanatok alatt kifejlődne egy új embermutáns, ami leigázná a ma élő tökéletlen "vásárló embert".
6/7 anonim válasza:
én sem értem mi a f@sznak kell szegényeket lemészárolni
amúgy is... ha meg minden sz@rás után ilyet használsz 1 hét alatt kifogy
7/7 anonim válasza:
Hát őszintén?? Azok is élőlények valahol?? Ha úgy nézzük. Szóval be lehetne perelni a gyártót, élőlény kínzásért! Sőt szerintem a legyeket se és a szúnyogokat sem szabadna csapkodni. Azok is élőlények! Nem de??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!