Tudtok-e zsidós vicceket?
Khon és Grün beszélgetnek.Khon aszongya Grünnek:
-Hát barátom,nekem 2 nagy bajom van
-Nah mond,mik azok?
-Az egyik az,h a feleségem zsidó.
-De hát te is az vagy
-Na igen.Ez a másik bajom.
rr
Orr
Isten osztja az orrokat. Először a fehérember kerül sorra:
- Hát, én közepes orrot szeretnék, se kicsit se nagyot, se keskenyet se széleset.
Megkapja. Utána a néger következik:
- Én széles lapos orrot szeretnék.
ő is megkapja. Jön a kínai:
- Én kicsi keskeny orrot akarok.
Megkapja ? is. Majd a zsidó kerül sorra:
- Mennyibe kerül?
- Ingyen van.
- Akkor a legnagyobbat!
Idős zsidó néni nyer a lottón. Az újságírók le is csapnak rá interjút készítenek vele..
- Asszonyom elárulná, hogy mire fogja költeni ezt a rengeteg pénzt?
- Az unokáimnak veszek rajta egy-egy házat egy részét beteszem a banka a másik részéből pedig állíttatok Hitlernek egy hatalmas szobrot.
Az újságírónak kikerekedik a szeme:
- De hölgyem ön a világháborún is túl van sőt a lágert is megjárta. Elárulná miért akar Hitlernek szobrot állítani?
Erre a néni:
- az lehet b***za meg, (s mutat rá az alkarjára ) DE A SZÁMOK BEJÖTTEK!
-Miért van a zsidóknak nagy orruk?
-???
-Mert a levegő ingyen van.
Három zsidó összeveszik, hogy melyikük rabbija kiválóbb ember. Az első büszkén mondja:
- A múltkorában tűz ütött ki a faluban, a gyerekek bent rekedtek az égő házban és sehogy se tudtuk kimenteni őket. A rabbink elmondott egy imát, jött egy nagy zivatar, eloltotta a tüzet, megmenekültek a gyerekek!
- Az semmi! Két hete hajón utaztunk, hatalmas vihar tört ki, már-már süllyedni kezdett a hajó, amikor is a rabbink elmondott egy imát, és 200 méteres körben elült a vihar!
- Az semmi! A múltkor sétáltunk a belvárosban, találtunk egy 100 dollárost az egyik pad alatt. De szombat volt, nem nyúlhattunk a pénzhez! A rabbink elmondott egy imát és 5 méteres körben hétfő lett...
n vagyok Jézus!
Én vagyok Jézus!
A pap, a pópa és a rabbi beszélgetnek.
- Azt álmodtam,- mondja a pap- hogy ott ültem Jézus jobbján és en voltam a tanácsadója!
- Érdekes, mert én ugyanezt álmodtam csak a balján.-mondja a pópa.
A rabbi csak ingatja a fejét és azt monja:
- Én nem álmodom Jézusról, mert én vagyok Jézus!
Mivel a pap és a pópa kételkednek a rabbi felajánlja, hogy bebizonyítja az igazát.
Elviszi őket a bordélyházhoz és becsenget:
- Na most figyeljetek!
A madam ajtót nyit meglátja a rabbit és szivéhez kapva felkiált:
- Jézus! Már megint maga az?
Egy zsidó kislány odamegy Auswitzban megkérdezi Hitlertől hogy:
-Elnézést meglátogathatnám a nagyapámat,megtudná mondani hogy ő most hol van?
Erre Hitler:
-Persze kislányom, első emelet ,balra harmadik ajtó,másadik szappan.
Hitler felszólal a raboskodó zsidókhoz:
- Emberek! Disznóvágás lesz az éjjel!
- Éljen! Éljen! - örülnek a zsidók.
- Kuss disznók!
Az ötvenes években Kohn felvételét kérte a pártba. Előzetes káderezésre behívták a pártvezetőség elé. A párttitkár megkérdezte:
- Kohn elvtárs, ismeri Marx-Engels tanait?
Egy kis tűnődés után Kohn:
- Az első két urat egészen biztosan nem. Azt a Tanait talán ismerem. Tessék mondani, nem Tauszignak hívták azelőtt ?
Magántaxis lett Kohn. Beül egy férfi a kocsijába, és kéri, hogy vigye ki Újpestre.
- Nézze, uram, ha én magát kiviszem Újpestre, az nekem egy csomó benzin, a kocsi is kopik, vissza is kell jönnöm, magának meg belekerül kétszáz forintjába.
- Na és?
- Egyezséget ajánlok! Ad nekem ötven forintot, és kimegy villamossal arra az Újpestre!
Haifa repülőterén egy dallamosan csengő női hang a következő közleményt olvassa be a mikrofonba:
- Felkérjük kedves utasainkat, hogy mindazok, akik elvesztettek egy tízezer sékelt tartalmazó pénztárcát, szíveskedjenek kettesével felsorakozni az információs ablak előtt.
A bőrös Grün monologizál:
- A Kovács gazda, az egy nagyon rossz ember, ha megdöglik egy birkája, képes egy százast elkérni a bőréért ! Bezzeg a Szabó gazda egy ötvenesért ideadja a bőrt. Az egy nagyon jó ember! Adja az isten, hogy minél több báránya dögöljön meg!
Ketten sétálnak a farkasréti temetőben. Egyikük észreveszi Rákosi Mátyás kolumbáriumát. Mérgesen kifakad:
- Miért van ez itt?! Vitték volna Moszkvába, vagy vitték volna Jeruzsálembe. . .
- Az nem lett volna jó! Ott már egyszer egy zsidó feltámadt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!