Milyen érzés, hogy megjelenik a kérdésem a képernyődön?
Szépek a betűid, és olyan bámulatos ahogyan a megfelelő sorrendben követik egymást, hogy aztán egy értelmes, kerek mondattá álljanak össze.
A hátam is bizsereg ettől a felemelő érzéstől, hogy éppen a TE kérdésedet olvashatom.
Ma minden kétséget kizáróan a példaképemmé váltál, és remélem, hogy egyszer talán majd én is képes leszek ilyen fantasztikus dologra. Kezem-lábam remeg, ha arra gondolok, hogy egyszer majd egy általam feltett kérdés több száz, vagy talán ezer képernyőn megjelenhet.
Még egyszer köszönöm ezt a felejthetetlen élményt!
ó hát kérem szépen ez ez ez az érzés leírhatatlan...mikor megpillantottam hu majd bepisiltem olyan jó érzésem lett hirtelen amikor megnyitottam a kérdést ááá szinte féltem egy kicsit de aztán remegett mindenem nagyon izgulok mééég most is...alig bírok ide írni ... lassan elkábulok ettől ...
ez az érzés öcsém nem mindenapi ...
képes lennék megenni mindent a hűtőből nagyon boldog vagyok ...ez nagyon jó érzés...annyi mindent akarnék neked mondani de most szavak nem jönnek az eszembe... :)
igy éreztem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!