Azt akarom megtudni, hogy ha van 1 villám 2 telkem 2 ferrarim és 1 BMW-m, és van 2 csajom akkor a csajok a vagyonomért szeretnek vagy engem amilyen vagyok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 11:27
11/15 anonim válasza:
Jajj az Amerikába jöttem :DDDDDD
Hatalmas az a film, Eddie Murphy játszik benne :DDDD
12/15 anonim válasza:
Játszd el hogy anyagilag becsődöltél, és ha minden csaj elhúzza a csíkot akkor a következő randira újits be egy rozzant 1200-es ladát, ne a legmárkásabb ruhádban jelenj meg a csajnál. és ha nem koptat le akkor mutasd meg neki az üres telkedet, hogy ott szeretnél majd otp hitelből építeni. haezek után még mindíg nem koptat le reménykedhetsz hogy nem a pénzre utazik.
13/15 anonim válasza:
Jól van kisfiam, ma már nem játszhatsz tovább a Sims2-vel!
15/15 anonim válasza:
Ha tényleg igaz a kérdés, akkor a válasz egyszerű, nem szeretnek, és nem azért mert gazdag vagy és nem lehetne magadért szeretni, hanem azért, mert ha 2 csaj hajlandó osztozni rajtad, akkor nem szeretnek igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!