Melyik bolygón élnek az anuniak, penisanágok, krixkraxok, reptoidok, trixaniak és a plejádok?
Figyelt kérdés
Ezek közismert idegen fajok, kíváncsi lennék a származásukra, és a párzási szokásaikra...2011. szept. 2. 14:02
11/19 A kérdező kommentje:
Na ezzel a kérdéssel csak azt akartam érzékeltetni, hogy milyen baromságokat írtok és milyen hihetően.
Ilyet bárki tud írni XDDDD
2011. szept. 2. 14:46
13/19 reptoid válasza:
Orion-köd, illetve 5. és 16. dimenzió. További részleteket nem fedünk fel.
15/19 anonim válasza:
hatalmas vagy kérdező, én vettem az adást LOL
16/19 A kérdező kommentje:
A telosziak tényleg a reptoidokkal kötöttek szövetséget, és együtt készülnek inváztóra?:D
2011. szept. 3. 12:50
17/19 anonim válasza:
A krixkraxiak és a lumbulábiak szerintem egy bolygóról valók az Alfabéta kvadránsból, a guargumik az Epszilon Tau kvadránsból jöttek, a csillámfaszlámák és a motherbookdriverek pedig az Omega Xi Kappa kvadránsból.
18/19 anonim válasza:
Emberek!
Az anuniak és a penisanágok bolygóit (nuni, penis) múlt héten fedeztük fel, a krixkraxok számunkra ismeretlenek, a reptoidokkal háborúban állunk, a trixaniakkal pedig megnemtámadási szerződésünk van. Ha valóban kíváncsi vagy a párzási szokásaikra, akkor te egy beteg ember vagy. Az utóbbi kettőnek azért nem írtam le a bolygóit, mert a "csapból is az folyik" ahogy ti mondjátok.
Üdv.:
P.Ö.CS. (Plejádok Önérvényesítő Csoportosulása)
19/19 anonim válasza:
És a guargumik, motherbookdriverek, annuakik, csillámfaszlámák melyik bolygón élnek? :DDDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!