Én egy királynő vagyok, a sepisszentgyörgyi állomásfönök felesége. Engem kutyaguminak vesz. 32 éves IFÁ-t vett névnapomra, előtte mindig pulikutyát. Mindig sáros a diófa náluk. A Kodály Zoltán hulladéklerakóban dolgozik. Egy döglött hintalót talált. Alkoholista. Példaképe Fekete Pákó.
2011. szept. 3. 19:42
12/19 A kérdező kommentje:
Ez is jó, de tartalmilag összefüggő szövegnek jobban örültem volna.
2011. szept. 4. 08:19
13/19 anonim válasza:
Kodály Zoltán kutyagumival és sárral összekent döglött hintalóval be akart költözni a sepsiszentgyörgyi állomásfőnök hulladéklerakójába. Egy napon levelet kapott a királynőtől, hogy egy 32 éves IFA beleszállt a legnagyobb diófájába, és csak úgy tudják leszedni a fáról, ha Kodály Zoltán csodatévő pulikutyája elrágja a törzset. Így hát fogta magát, és kutyájával, valamint döglött hintalovával elutazott udvarába.
Addigra a királynő bánatában, hogy IFA ül az almafán elég sok alkoholt fogyasztott, tehát mikor meglátta a fekete pulikutyát, így kiáltott:
- Fekete Pákó, b*szdmeg!
2011. szept. 5. 16:13
14/19 A kérdező kommentje:
Jó!
2011. szept. 5. 16:38
15/19 anonim válasza:
Amikor tegnap este elindultam a sepsiszentgyörgyi állomásfőnöktől a 32 éves IFA felé,sejtettem,hogy nem lesz szerencsés a napom. Haza felé,fel vettem egy stoppost,akiről kiderült,hogy királynő. Mielőtt beszállt,kiszálltam a járműből hogy elinduljak,kinyitni az ajtót neki,ekkor a cipőmre tapadt a pulikutya által ott hagyott kutyagumi. Megdöbbentem mert,a stoppos: Kodály Zoltán volt.Nem szóltam semmit sem,vissza igyekeztem a kocsihoz.Ekkor olyan nagy mennyiségű sár a pofámba landolt,amit a mellettem elhúzó autók vertek fel,hogy semmit nem láttam. Elindultunk. Platón 10 tonna diófa volt,amit a hulladéklerakó rendelt. Alkohol nincs a szervezetemben,így nyugodtan vezethetek.Sebességet betartva hagytam el a várost. Városon kívűl,nagy megdöbbenésre az úton egy döglött hinta ló állt,amit bal szerencsésen elütöttem. kiszállva tapasztalom,hogy az Fekete Pákó volt.
2011. szept. 5. 17:32
16/19 anonim válasza:
Előző, ez krva jó :D
2011. szept. 5. 17:36
17/19 anonim válasza:
köszönöm :)
2011. szept. 5. 19:13
18/19 anonim válasza:
Mentem az utcán. Egyszer csak megláttam Fekete Pákó nem túl feltűnésmentes jelenségét, amint éppen a hulladéklerakó mellett alkohol befolyása alatt egy pulikutya ánuszát nyalogatta, miközben balettáncot járt Kodály Zoltán ritmusára. Ekkor az angol királynő és a sepsiszentgyörgyi állomásfőnök kijöttek a diófa alól, ahol előtte a királynő orálisan elégítette ki a férfit, majd tudatosult benne, hogy térdig ér a sár. Ezután, nehogy trutyis legyen, beleugrott sebtében a 32 éves IFA hátsóülésébe, aminek kutyagumi volt pakolva a platójára. Fekete Pákó megneszelvén ezt elkezdett rohanni a féltonna kutyagumi felé, de aztán kénytelen volt lassítani, mert egy döglött hintaló belecsimpaszkodott a délceg, fekete úriember régen nem borotvált, mára gigászi méreteket öltött, rasztázott, szőke melírcsíkokkal ellátott hónaljszőrébe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!