Az első embernek aki csuklott nem kérdezte a mellette lévő hogy "te ezt miért csinálod"?
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 11:02
1/10 anonim válasza:
Nem, mert még csak makogtak :-)
2/10 anonim válasza:
azt hitték van valami különleges képessége
3/10 A kérdező kommentje:
mondasz valamit:D
2011. aug. 29. 12:57
4/10 anonim válasza:
Igen, azt hitték, különleges, és megválasztották királyukká. Én tudom, ott voltam.
13 000/lány
5/10 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 29. 21:14
6/10 anonim válasza:
13 000/Lány
jól bírod még? :D rugalmas vagy? xD
7/10 anonim válasza:
Igen, egész jól :D Kicsit ropog a térdem de ennyi :) Akkoriban volt valami hal amitől sokáig éltek az emberek. Sokan ettek belőle, köztük én is. A társaim ma is köztünk járnak. ;)
8/10 anonim válasza:
Igen pl. itt vagyok én is. Csak én 13 020/L vok :D amúgy tényleg királlyá koronázták! :)
9/10 anonim válasza:
Jé, te is itt vagy? :D Dejó! Makokakikukamucikekának hívnak. Mi a te neved? Hátha ismerjük egymást!
10/10 anonim válasza:
Szia, Én Marikukurakimaki vagyok :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!