Segítség! Megszöktettek a reptoidok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Itt vagyok az űrhajójukon, szerencsére sikerült az ipodomat magammal hozni, így tudok írni gyakorikérdésekre, hogy tudjam mit kell csinálni ilyen esetben. Még nem vették észre. Be vagyok zárva egy ketrecbe. De mit csináljak??2011. aug. 28. 14:24
21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már sikerült megszöknöm a ketrecből, most itt vagyok a űrhajó folyosóján, elbújtam előlük. Az őrök itt járkálnak. Megpróbálok bejutni a vezérlőterembe...
2011. aug. 28. 21:28
22/23 bósznya válasza:
Mindenképp meg kell találnod a multiplikátoros telebabrátort és a polineáris fúziósbizgentyűt. SIESS! A gépház mögött találod elrejtve. azok segítségével fel tudod venni a harcot. Kitartás és küldj majd még jelentést mielőtt asszimilálnak!
23/23 anonim válasza:
Nem azok nem a reptoidok hanem kereszteztünk egy Justin Bieber/Fekete pákó DNS mintát az 51 es körzetben!!!!!!!!!!
Sajnos rosszul sikerult és eléggé agresszivnek bizonyosodtak ezért ki lottuk oket az urbe!!!!!
Valoszinuleg bosszubol jöttek vissza!!!!!!!!!
Sajnálom de csak egy modon szökhetsz meg!!!!
Énekeld el az Its my life cimu dalt és jácc le egy magyar nyelvtan szotárt!!!
Erre Erre Justin Bieber elpusztul!!!!
Fekete páko meg a magyar szotárra allergiás!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!