Szörny vadász vagyok! Lekaszaboljalak?
Figyelt kérdés
Én Riviai Geralt vagyok, a Witcher!2011. aug. 27. 08:43
21/70 A kérdező kommentje:
Ne aggodj nem minden szőrnyet ölök meg.
2011. aug. 29. 13:27
22/70 anonim válasza:
11:06 vagyok
Hol jársz itt vagy már a közelben ezek az átkozott szörnyek már az egész város lemészárolták , csak engem nem. Még mindig itt vok az ágy alatt. Segííts! És siess ! Am lány vok
23/70 anonim válasza:
Úristen ezek az átkozott zombik megidéztek egy boszorkányt ha nem jössz hamarosan akkor megtalálnak engem is és megölnek ! Kérlek nagyon siess!
24/70 anonim válasza:
Ezt az ágy alól hogy állapítod meg?
25/70 anonim válasza:
Hallom őket, meg van egy mini távcsövem is.
26/70 A kérdező kommentje:
Lehet van egy bunker az ágya allatt. Nyugi jövök hozzád is csak előbb még az előzöekkel kell szarakodni, legyűrőm a szőrnyeket és már jövök is.
Essea Gwynbleidd!
2011. aug. 29. 15:27
27/70 A kérdező kommentje:
És hol vagy?
2011. aug. 29. 15:27
28/70 anonim válasza:
Már mondtam h Etiópiában a Tejszínhab utcán 5 alatt. Az emeleten vagyok, de nagyon siess!
29/70 A kérdező kommentje:
Várj! Megkérem Trisst hogy telepórtáljon oda.
2011. aug. 29. 15:41
30/70 anonim válasza:
IGEN- IGEN- IGEEEEN, ERRE IZGULOK!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!