Ilyenről még csak nem is hallottam.Te hol olvastad?
2011. aug. 25. 20:48
3/8 A kérdező kommentje:
Sajna már énse tudom. :S De KB. 7-8 évesen hallottam róluk bár nem nagyon érdekeltek, de most már kíváncsi vagyok rá, hogy mik azok. Mert hát mostanában sok GYK-t nézek és eléggé rákattantam az UFO-s témára, ezért érdekelnek.
2011. aug. 25. 20:59
4/8 Neménvagyokaz válasza:
A Scriptonok Reptoid elitkatonák akiknek a DNS-üket módosították hogy a legszélsőségesebb környezetben is helyt álljanak. A fegyvereik a Reptoid technológia körében os csúcstechnikának számít. Különleges képességük hogy az áldozataik emlékeit magukba tudják olvasztani.
2011. aug. 25. 21:55
5/8 no666 válasza:
Neménvagyokaz majdnem jól mondta. De a Scriptonok nem Reptoidok amiknek megváltoztatták a DNS-üket, hanem a Reptoid faj keresztezve egy, az őskorban a földön is előforduló hüllőfajjal. Valószínűleg az univerzumban máshol is előfordulhat. Így tehát a válasz a kérdésre hogy honnan származnak a Scriptonok, megvan: a Földről. Miután keresztezték a két fajt, valahogy sikerült megoldaniuk, hogy miután a Scripton az áldozatát kivégezte, el tudja venni az emlékekért felelős DNS láncát az áldozatnak, és hozzá tudja csatolni a sajátjához. Ezt sok éves kísérletezésekkel érhették el. Így tehát a Reptoidok a Scriptonok segítségével bármely faj technológiáját ellophatják, hogy saját javukra fordítsák. Emiatt nagyon gyors mértékben tudnak fejlődni.
Természetesen ez tudományosan nem bizonyított, csupán feltételezés, mint szinte minden más a tudományban.
2011. aug. 25. 23:09
6/8 anonim válasza:
Ezeket ki találja ki? vagy hogy jöttetek rá erre? vagy ti ilyen sci-fi b**ik vagytok? és ennyire beleégett az elmétekbe ez az egész? meg ki az a 404??? kiváncsi vagyok a válaszokra, mert nagyon érdekel...
2011. aug. 26. 20:08
7/8 Neménvagyokaz válasza:
Én csak poénból írtam amit írtam mert már nevetséges hogy mennyi hülyeséget ki nem találnak. Az utánam író meg sztem vette a lapot és folytatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!