Mit szóltok ehhez? És nektek mi volt a legbizarrabb álmotok?
Én tegnap előtt álmodtam az eddigi legnagyobb hülyeséget.Én voltam Reese a Megint Malcolm-ból és feleségül vettem egy ilyen kanálfejű űrlényt,aztán elváltunk.A válás után megkértem hogy szopjon le, és boldogan vállalta,de mindezt az udvar közepén. én meg végig azon reménykedtem,hogy anya nem néz ki az ablakon xD
Ja és mellesleg 15 éves lány vagyok xD És ez tényleg így voltxD
Szal 17:20-as vagyok:
Mondta, hogy emlékszik a nevemre. Mondtam hogy tényleg úgy hívnak. Elköszöntünk egymástól, majd anyával bementünk a boltba. (jaa, és ez valamikor éjjel fél 12-kor volt)
Másnap volt az osztálykirándulás, és Balatonra mentünk. Volt ott egy ilyen fa izéé, amiről lehetett ugrálni a vízbe, meg bele lehetett menni. Ott volt az a híres ember, odaültem mellé (amúgy férfi), mintha egy haverja lennék. xdd Elkezdtünk beszélgetni, a többiek meg csak bámultak meg féltékenykedtek... Majd fél óra múlva mondta hogy mennie kell, mert még van egy csomó dolga. Adtunk egymásnak 2 puszit, a többieknek köszönt, majd az ofő megköszönte hogy ittvolt (nemtudom miért xDD). Aztán elment. Másnap meg megint ugyan az a tszkós jelenet, csak a szülinapom volt, és ezért szó nélkül adott egy kártyát amin az volt hogy " Boldog Szülinapot Klau! XY <3" Megköszöntem. És felébredtam. XD... :D
Meg ma éjjel pont álmodtam róla (elég érdekes lett :D):
Kaptam egy e-mailt a plázában levő CBA-tól, hogy van egy üres hely ilyen árurakodáshoz. Mondom, miért ne? Elmentem, kezembe nyomtak valami izét, hogy rakjam a helyére, amikor meghallottam, hogy az a híres ember éppen énekli az egyik legnagyobb slágerét. Leraktam azt a kacatot egy polcra és odamentem. Nem voltak ott sokan kb 15-en. Egyszercsak helyszínt váltott a fejem, és az a híres ember a szobám sarkában mikrofonba énekel. Rajtam kívül egy idegen csaj volt ott. Énekeltem meg táncoltam én is, majd elment a csaj. Kimentem gyorsan a konyhába és behívtam a húgaimat. Egyszer csak megint helyszínt váltott a fejem, és egy fedetlen helyen voltunk (én meg a híres ember) Fallal volt körülvéve az a hely, egy csomó kanapé, meg ágy volt ott a füvön. Ott voltak anyáék és a munkatársaik is (kb 30-an). A híres ember elnyomott még 1-2 dalt, majd mondta hogy elmegy inni. (anyáék beszélgettek a munkatársukkal, és a híres embernek én voltam a közönsége). Lefeküdtem az egyik ágyra és betakaróztam. Mikor megjött, odafeküdt mellém, a vállamra rakta a fejét, és kérdezte tőlem hogy "jól érzed magad?:)" Mondtam hogy igen, nagyon jól. Normálisan lefeküdt, a hasára raktam a fejemet, ő meg átkarolt. 5 perc múlva meg jön apa, hogy legyen szíves, és másszon le az ágyáról. (nemis az övé volt de mindegy :DD) lejöttünk, elpirultam, adott egy puszit, elköszönt, majd beszállt a fekete kocsijába és elment.
Fél óra múlva oda megyek ahol anya, apa, és a munkatársaik beszélgettek. Volt ott egy léghajó, amin mentek anyáék a céges kirándulásra.Éppen akkor fújták fel. Majd észrevettem, hogy az a híres ember veszi fel a védőfelszerelést, mert ment ő is a léghajón. ENNYI :DD
Bocsi, ha zavaros lett, elég érdekes álmaim vannak, csak így tudtam leírni. Amúgy azért nem írom le a híres ember nevét, mert elég ... mert nem... :DD 13/L
én azt álmodtam h anya egyszer csak felébreszt, és mondja h gyorsan siessünk a hév állomásra. aztán hirtelen ott a pesterzsébeti hévmegállónál vártunk a hévre (pedig szigetszentmiklóson lakok) és én egyszál gatyában voltam, ráadásul fecskében. pedig tök hideg meg borús volt az ég, talán még az eső is esett. és akkor a várakozó tömegben észrevettem két ismerősömet szerencsére ők nem vettek észre de muszáj volt elbújnom egy koffer mögé (de még csak le se kellet gugolnom hozzá vagy ilyesmi mert akkora volt mint én, viszont én is akkora voltam mint a koffer). tisztára égett a pofám, de aztán megjött a hév. viszont amikor felszálltunk már egy buszon voltunk és egy fiatal srác adott nekem egy nadrágot, pólót azt nem viszont később mégis volt rajtam. aztán a busz keresztül ment a bakonyon, de aztán a buszsofőr azt mondta ez unalmas, ezért fölrepült a levegőbe a busszal. aztán felállt, és el kezdte ellenőrizni a jegyeket (de a repülő busz tovább ment a levegőben a bakony fölött). nekem nem volt jegyem, ezért megfogott és kidobott a buszról. és miközben zuhantam eszembe jutott h az a srác adott nekem egy ejtőernyőt is. kinyitottam és rambo fején landoltam miközben ő lövöldözött vmit és minden égett körülöttünk. elkezdtem sétálni és hirtelen egy 3 csillagos luxus apartmanban voltam a régi és az új osztályommal. megkínáltak vízi pipával de én inkább elmentem wc-re egy metronómmal a kezemben. innentől már nem nagyon emlékszek minden még zavarosabb lett, csak dolgok rémlenek: egy babzsákszerű fotel, pisztoly, szarvas meg ilyen tök hülyeségek.
ez lehet hogy nem vicces de sztem elég hülyeség ahhoz hogy kiírjam.
egyszer pl. azt álmodtam h leesek egy ház tetejéről, szétloccsanok, és úgy 20-30 perc múlva megkérdezek egy öltönyös kalapos férfit h "elnézést! én most meghaltam?" mire ő "nem dehogy. mér halt volna meg?" és ment tovább. én gyorsan összeszedtem a szerveimet és mentem haza.
am ha ez kell vkinek 14 éves fiú vok
Én egyszer azt álmodtam hogy az osztályommal ülök egy folyó partján és valami gulyásféleséghez húst darabolunk ollóval ilyen hosszú középkori ruhákban aztán egyszer csak ott termett egy WC (egy nagy betonépület)bementem nem is tudom miért aztán fogtam az egyik wc fedelét lehajtottam ráültem és ott folytattam a végdosást miközben mindenki figyelt.aztán villanás és már haza felé tartottunk egy személyautóval amiben benn ült az egész osztál (pedig 28 an vagyunk)hátranéztem és mindenki ott ült tök kényelmesen.kiraktak és felébredtem
Ezt csak úgy mellékesen írom.erre az álomra nem emlékszem csak annyira hogy amikor felébredtem halálfélelmem volt és remegtem meg minden alig bírtam visszaaludni úgy féltem aztán csak annyira emlékeztem az álomból hogy valaki azt kiabálta :EGYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉL!!MIÉRT NEM ESZED, HM???EGYÉL MÁR!!azóta ezen röhögök XD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!