Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kik azok a krirariaxok és a...

Kik azok a krirariaxok és a hrollok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Két kreativitástól szétpattanó emberke életműve.

Krixkraxok és trollok

2011. aug. 24. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez így igaz.
2011. aug. 24. 17:37
 3/8 A kérdező kommentje:
De hogyan néznek ki?Kik azok?Itt a Gyakorikérdéseken hallottam a nevüket.
2011. aug. 24. 17:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Wyrm,ki az a két ember?
2011. aug. 24. 17:39
 5/8 anonim válasza:

Így bízzatok tovább a szkeptikusokban :(

Látod csak most regisztráltam. Nem 404 vagyok, az én nevem Andi. Én csak csupa jóindulatból megmutatom hogy lehet 404 néven regisztrálni és gerinctelenül lejáratni 404et. Az igazi 404-et itt találhatod:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2134..

vagy itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2129..

2011. aug. 24. 17:54
 6/8 Szükari ***** válasza:

A hrollok egy földönkívüli faj.Nagyon hasonlítanak az emberekhez,talán valamelyik nagyon ősi,fejlett emberi civilizációval állnak rokonságban.Talán az atlantisziakkal vagy a lemúriaiakkal.Alacsonyak kb.150-160 méter az átlagmagasságuk.Bőrük világoskék és világoslila színű.Szemeik sötétkékek,nincs pupillájuk.Szemeik alakja változó.Nem látnak olyan jól,mint az emberek.Szemeik érzékenyek a fényre,viszont látnak a sötétben is.Nem körmük van,hanem behúzható karmuk,amiket fegyverként használhatnak.Nagyon kevés hajuk van és a kezükön és a lábukon van még egy kis szőr,rövidebb mint az embereknél.Orruk,szájuk és fülük kicsi,szemük közepes méretű.Nagyon rövid nyakuk van.A fejül illik a testükhöz.

Hideg bolygón élnek.Náluk sötétebb van,mint nálunk,de azért ott is vanak derűs napok,bár nincs akkora fény.Bolygójukon -10 től +20-ig tart az átlaghőmérséklet.

Az ételeikről annyit tudok,hogy ott is esznek "húst",vagy valamit,ami mi annak neveznénk.Meg van még valami furcsa lila pép,amit szoktak enni.Többféle italt használnak pl.vizet,növényi nedveket,de náluk is van olyan,amit mi üdítőnek neveznénk

2011. aug. 25. 00:21
 7/8 Tom Benko ***** válasza:
Valaki részegen lefejelte a billentyűzetet, aztán megideologizálta.
2011. aug. 31. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, benkő. Ez az igaz magyar elme és tudás keresztezésének eredménye!
2011. szept. 2. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!