Mit szólnál ha a feleséged azzal állna elő, hogy családi vállalkozást akar indítani?
Figyelt kérdés
A feleségem azt akarja ,hogy alapítsunk egy dobókocka gyárat.2011. aug. 21. 13:34
31/40 anonim válasza:
Akkor tényleg jól emlékszem, hogy a családi kapcsolatok témában volt:D??
32/40 A kérdező kommentje:
nem, mindig is itt volt.
2011. aug. 21. 16:51
33/40 anonim válasza:
jól emlékszel, a családi kapcsolatok kategóriában volt azon belül pedig az egyébben. Csak átrakták, mert ketten is felnyomták zsenikénket.
34/40 anonim válasza:
Biztos már annyira röhögtél, hogy figyelmetlen voltál és elnézted a témát:P!
Amúgy asszony is kocka:D?
35/40 A kérdező kommentje:
Igen, női informatikus :D
2011. aug. 21. 17:32
36/40 A kérdező kommentje:
Egyébként nem néztem el a kategóriát, mindig is itt volt a kérdésem.
2011. aug. 21. 17:34
37/40 anonim válasza:
Aki ezt a kérdést viccesnek találja, azzal hiába vitatkoztok, de tényleg a családi kapcsolatok-egyébben volt. Biztos nem látta a nagy röhögéstől...
39/40 mAniAc válasza:
én a gyártás menetére lennék kiváncsi...ismerek egy dobókockagyáros családot,lehet hogy a riválisaitok lesznek?nagyon megy az üzlet nekik,minden kockát saját kezűleg varrnak,és a pöttyök száma 7-ig van:D
40/40 anonim válasza:
Ez jó bizniznek tűnik :DD engem is bevesztek ???? xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!