Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ilyenkor mit tegyek? Szüleim...

Ilyenkor mit tegyek? Szüleim nagyon leszídtak!

Figyelt kérdés
Ma a kisfűrészemmel kettévágtam a billetyűzetemet mert nagyon unatkoztam majd bevertem a fejem a monitorba amikor felálltam a székről...Lehet vmi bajom?Van egy hatalmas pukli a fejemen.Lejegeltem de mégnagyobb lett.Most kaptam mindezért két hét szobafogságot,és nagyon félek itt bentt a szellemektől.Lehet mindezektől vmi bajom?
2011. aug. 21. 00:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
De qrvára nem vicces, ezért írták :D
2011. aug. 21. 21:28
 12/25 Rezko92 válasza:
hát fiam nem kellett volna láncfííríísszel maszturbálnod
2011. aug. 22. 23:42
 13/25 anonim ***** válasza:
masztizz amig fiatal vagy!
2011. aug. 22. 23:56
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem vertem láncfűrésszel ne magadbol indulj ki.:D
2011. aug. 23. 00:26
 15/25 anonim válasza:
Hülye vagy azonnal menj orvoshoz vele mert a számitógép monitora megvolt fertőzbe,notredám korral,és ahol hozzá érsz ott nő egy baszott nagy pukli és olyan leszel mint a notredámi torony őr
2011. aug. 23. 00:38
 16/25 A kérdező kommentje:
Bekenem lósz@rral jobb lesz?Mert bekentem de eddíg nem hatott.
2011. aug. 23. 01:17
 17/25 anonim ***** válasza:
Könyörgöm csináld is meg azt amit leírtál. Mindent. Plussz azt az ősi technikát amit az egyik válaszoló ajánlott. Ha még ezek után is marad netezesre alkalmas eszköz azzal is tedd ugyanezeket. Ezt egészen addig folytasd amíg mind el nem fogy. Utána pedig olvasd ki a német humor ezer éve című könyvet. Te biztosan jól fogsz mulatni, és közben a szellemekről is eltereli a figyelmed. Vagy mesélj nekik hasonló vicces sztorikat. Röhögtesd halalra őket. Az is lehet hogy felajánlják hogy örökre elmennek ha abbahagyod a poénkodást. Sok sikert. Remélem segítettem:)
2011. aug. 23. 07:41
 18/25 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm szépen!Csak tudod oan jo trollkodni;D
2011. aug. 23. 13:39
 19/25 anonim ***** válasza:
Csináld meg ezt is egy másik billel!
2011. aug. 23. 13:59
 20/25 anonim ***** válasza:
2011. aug. 23. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!