Én eddig csak a szürkéknél voltam, ott olyan 10-15 fok körüli hőmérséklet van. A reptoidoknál szerintem olyan 35-45 lehet, mert a hüllők azok itt a Földön is a meleget szeretik.
2011. aug. 20. 14:36
12/35 Beliel válasza:
Figyelj, ők magukat saját nyelvükön fonetikusan leírva "hróll(u)"-nak emlegetik ezért is írtam őket hrollnak. Nem tudom kik azok a thordoxonok.
2011. aug. 20. 14:46
13/35 Szükari válasza:
De akikkel én beszéltem,azok földi nyelven (nagyon hasonlít a nyelvük a földi nyelvekhez,mert lehetséges,hogy rokonságban állnak valamelyik ősi emberi civilizációval,talán az atlantisziakkal vagy a lemúriaiakkal) hrollnak nevezték magukat.Nem hróllúnak,hanem hrollnak.
A thordoxonok kaméleonszerű,nagyon alacsony lények,az embereknek derékig érnek.
2011. aug. 20. 14:51
14/35 anonim válasza:
Hrollok b*zdmeg, ne nevettesd már ki magad megint. Megmondtam. Túlontúl kreatív vagy fijam. Fél perc alatt írok neked 5 bekezdést egy random kitalált fajról, amiben több a hitelesség és aminek nem troll(hroll) a neve.
2011. aug. 20. 14:56
15/35 Szükari válasza:
Kik azok a trollok?
2011. aug. 20. 14:59
16/35 anonim válasza:
Nem tudom hallottál e pl. a krollokról. Egy kisseb úgymond, népcsoporti faj, nehezen megkülönböztető vonásokkal. Ne úgy képzeld el őket, mint az embereket, hogy egyik se néz ki hasonlóan. Ők mindnyájan, mintha valami star-wars klón szökevények lennének, persze sértésnek veszik, amikor így hívom őket. Érdekesség még a testfelépítésükben, hogy habár gerinctelenek, de megállnak két lábon, és ha távolról egy ember mellé állítanád, aligha tudnál rámutatni ki melyik fajhoz tartozik. A beszédtechnikájukat az afrikai kis csontbusmanokhoz tudnám hasonlítani, viszont náluk nagyobb szerepet játszik a különböző frekvencián mozgó telepatikus gondolatokkal való kommunikáció. Mivelhogy igen kevesen vannak igen visszamaradott technológiákkal, ezért nehézkesen képesek megvédeni magukat és másokra kell támaszkodniuk. Egy ok, amiért könnyen megtizedelték őket a különböző zsarnok fajok.
2011. aug. 20. 15:05
17/35 Szükari válasza:
És te ezekkel tartod a kapcsolatot?:)
2011. aug. 20. 15:07
18/35 anonim válasza:
Igen. Felvették velem a kapcsolatot, habár nem tudom én miképp tudnék segíteni. Majd megadom nekik a telefonszámodat, te úgyis vágod mi a teendő.
2011. aug. 20. 15:08
19/35 anonim válasza:
Ezt a sok sületlenséget honnan veszitek? Hol a hiteles forrás?
Egyébként a Coruscanton, a Dagobah-n, a Naboo-n és a Tatooine-on hány fok van?
2011. aug. 20. 15:09
20/35 anonim válasza:
A reptoidok pedig nem egyetlen egy faj, hanem több különbözőnek a foglalóneve. A legfelismertebbek azok valószínűleg a sumérokat szolgaságba taszított reptilianok.
Akik viszont őket irányították/ják, használták, úgymond, azokról senkit sem látok beszélni, de lehet jobb is így másrészről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!