Én mosógép vagyok?
Figyelt kérdés
Állandóan vízkövesedek.Az miért van?2011. aug. 19. 09:18
12/31 anonim válasza:
És minden nap összefirkál egy gyerek, de letakarítani azt bassz*k rá.
13/31 anonim válasza:
jajj amugy meg jó nektek irigykedhetek
én éppenséggel egy zokni vagyok egész nap bennt heverek a szennyestartóban a büdös alsóneműk között mert a gazdám nem képes kimosni egy fárasztó nap után ugyanis egesz nap bakancsban volt(mivel festő is egyben)és ez még semmi a nap végén pedig még festékes is lettem arról nem beszélve hogy már 6 napja lyukas vagyok :(
borzalom ...
..xD
14/31 A kérdező kommentje:
ha véglek mosógéppé változok akkor lehet hogy gépezni se fogok tudni? :O
2011. aug. 19. 19:12
15/31 anonim válasza:
hát biztos hogy nem ..és ha én zokni leszek akkor majd ugyi kimosol engem?? :O xD
és megfelő hőfokon moss nehogy aztán télleg végem legyen :S xD :P
20/31 anonim válasza:
te de kellett hogy találkozzunk barna foltok vannak rajtam ...:) de most épp a szennyesből írok neked amugy nem hagy gépezni engem egy lila melltartó xDD :))folyton itt buzerál :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!