Miért jönni ide? De mit akar?
Figyelt kérdés
Be akart jönni ide ni egy furcsál srác. az ajtó csengőmet nagyon baztatta,hát kimenni és beengedni beengedttem és megfogta a hátsómat utána azt mondta szép vagyok utána a mellemet és én nem szólalni semmit. utána lefeküdt az ágyamra és azt mondta hogy én is feküdni le. Mit akar tőlem? na légyszives írjatok ! itt vár az ágyamba2011. aug. 18. 14:29
1/23 anonim válasza:
Meg akar b@szni sajna....
Polizie telefon:P
2/23 anonim válasza:
rendőrséget de azonnal....meg akar erőszakolni
3/23 A kérdező kommentje:
áááááá, gyorsan hívom őket neeeeee szomorú hogy léteznek ilyen emberek
2011. aug. 18. 14:35
4/23 anonim válasza:
Há ákár új ájtó cshengő, én ádni. Olcsó lenni, nem drágá...
5/23 A kérdező kommentje:
kösz nem kell
2011. aug. 18. 14:36
6/23 anonim válasza:
nem vagy olyan gyors hogy itt kéne fakeezned ....
7/23 anonim válasza:
Most ez komoly? És mit mondtál hova mész míg itt írogatsz? ugyan én ezt nem hiszem el :)
9/23 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
10/23 anonim válasza:
Mi ez még egész normális kérdés, nem is kell moderálni -_-. Mindenesetre ha álliiitás iggazz lenni, hívni tessék rendőrséget, intézkedni ők.
El tudni képzelni hogy van ilyen hülye, várni szobában azt híve hogy mindjárt menni. De ne menni hanem várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!