Szerintetek normális vagyok?
Figyelt kérdés
Az éjszakaka közepén felébredtem, és a polcon amin a tv-m van, egy pici piros fényt láttam. Lehet hogy életre kelt az egyik plüssállatom?? Vagy anyukámnak vannak világító szemei?? Lehet hogy az űrlények piros lézerrel akartak felvinni a bolygójukra??2011. aug. 17. 16:59
1/8 anonim 

válasza:

a tv bekapcsológombja vagy a lekapcsolható hosszabítós konnektor fénye.
2/8 anonim 

válasza:

ez mennyire szépség és divat??
űrlények???
hülye vagy?!
3/8 OwnedDM válasza:
kategória fail kivéve ha az űrlények szépek, divatosan öltözködnek és amint látom már meglátogattak téged, felfalták az agyadat és ennek következtében ítrad ezt ki
5/8 anonim 

válasza:

ez a humor témában van ti gyökerek nem a szépség és divatban
6/8 anonim 

válasza:

jöttek érted az ufók. meneküüüülj
7/8 anonim 

válasza:

Retardált tengerimalac válasza:
Dikk hodrpgizibuzerátoros féklámpaárnyékvisszahjlytós elektromos vajaskenyér elektromos gőzgéppel szállitva.
8/8 anonim 

válasza:

Szőrnyűhirt kell közölnöm a szobádban...egy Manguszta rejtőzik amennyiben megharapott kénytelenekleszünk levágnia kezetet
*By:RadioaktívKengurukat VizsgálóSzakiroda Mangusztaevési Megfigyelőcsoportja*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!