Miért vesztek össze a Reptoidok és a Szürkék?
Én úgy tudtam, hogy a reptoidok, meg a filmantkellhusok vesztek össze, és azt is tudom, hogy azért, mert az ET cimű filmben egy filmantkellhus lény volt a főszereplő, és a reptoidok féltékenyek lettek.
De szerintem a reptoidok a labanckellhuksokkal sincsenek jóban, mert filmantkellhusok és a labanckellhuksok nagyon jóban vannak egymással, ezért a reptoidok nagyon utaálják
a labanckellhuksokat is.
Ezen felül a reptoidok szövetségest keresnek a k2-es hibra
bolygónál, hogy globális hiperháborút tudjanak kirobbantani a filmantkellhusok és a labanckellhuksok ellen. És mivel a reptoidok nagyon jóban vannak a bucibhanycikkal, pedig a bucibhanycik csak kihasználja a reptoidokat, mert a reptoidnak nagyon sok glogujhimna készlete van a bolygóján (a földi bolygón is megtalálható,
magyar neve a kapor)
Ezért is szerencse hogy a bucibhanycik még nem fedeztek fel minket, csak mi őket, mert akkor a kapor miatt leigátnának minket, és az nekünk nemigen lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!