Szerelmes vagyok magamba! Ez lehet?
Figyelt kérdés
Már többször is gondolkoztam azon hogy randira hívom magam. Csak nem tudom hülyén nézne ki ha meglepném magam egy rózsával?:S Itthon mit mondanék kitől kaptam?2011. aug. 15. 02:25
21/44 Horváth Derona válasza:
Hááát, mondjuk annyi az előnyőd ebben a doloban, hogy biztosan nem fogsz csalódni magadban... De am ez elég fura
22/44 anonim válasza:
23/44 anonim válasza:
Leírnád pontosan, hogy testileg, és lelkileg hogyan érzel magad iránt? Mondjuk nálad jobban csak kevesen szeretnek téged:-D... F vagy?
26/44 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Humoros vagyok, poénos, jószívű, bájos, szerény, szeretni való, másokról gondoskodó, tisztelettudó, kreatív, érzékeny és bátor. Ezek a fontosabb tulajdonságaim. Ezért tartom vonzónak szerény személyem. Egyszerűen megfogtam magam, már első pillantásra éreztem azt, amit nem kellett volna.
2011. aug. 17. 18:21
27/44 anonim válasza:
egy hármashoz lenne kedvetek?ha benne vagy akkor még kérdezd meg magad is a dologról, és ha okés a dolog, akkor tőlem csapassuk!
28/44 anonim válasza:
Hát ez elég nagy baj. Egy önelégült pics@ vagy, akit sose fog senki se szeretni
29/44 anonim válasza:
velem néha olyan is előfordul, hogy napokig nem szólok magamhoz :D :D
néha annyira megtudom magam bántani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!