Meddig kell még titkolnom?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 23:39
11/24 A kérdező kommentje:
nem vagyok az, csak nem volt gyerekszobám
2011. aug. 13. 23:58
12/24 A kérdező kommentje:
És nem hallom,hanem láttom
2011. aug. 13. 23:59
13/24 anonim válasza:
Ha vicc, jó vicc, ha igaz, nagyon édi! :)
32/L
14/24 A kérdező kommentje:
de mondtam hogy értsetek meg
2011. aug. 14. 00:01
15/24 anonim 

válasza:

"nekemnemadtak"-nak te nekem ne üzenges, írd meg privátba, vagy írd meg ide, de ne azt, hogy üzenem, mert ebből az elszólásodból látszik, hogy te az életben nem mersz a másik szemébe mondani semmit sem. Mellesleg ezzel Dédapád, ükapád, és minden régi ősödet lebu.ziztad, mivel ők is egész nap a mezőkön/erdőkben járkáltak, mert rá voltak kényszerítve, és rá voltak kényszerítve, hogy szeressék, tehát szerették, tehát te egy bu.zi sarj vagy. Gratulálok hülye gyerek. Sunyi is vagy, bu.zi sarj is vagy, jól összehoztak. Viszont, mivel személyesen nem tudom átadni eme üzenetet a szüleidnek, ezért rajtad keresztül üzenem a szüleidnek, hogy dolgozhattak volna rajtad még egy kicsit és még nevelhettek volna is. Ostoba kisgyerek. Menj aludni.
16/24 A kérdező kommentje:
nekemnemadtak nincs kedved egy kicsit sétálni a parkban és megismerjük egymásban a csodás emberi értékeket
2011. aug. 14. 00:09
17/24 A kérdező kommentje:
eläin ugye nem molesztál? :(
2011. aug. 14. 00:11
18/24 anonim 

válasza:

Én meg nem tudok fogalmazni... 2 nap álmatlan éjszaka után mit is vár az ember...
19/24 A kérdező kommentje:
mert buliztál vagy mi ?
2011. aug. 14. 00:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!