Lehetek terhes? Miből tudom megállapítani? Jobban szétállnak ilyenkor a füleim?
tegnap a barátom megnyalta a kislábujjam ugyan még csak 8 éves vagyok (barátom 30) de mégis félek hogy esetleg terhes lehetek... már van ugyan 3 (Miguel, Marlon-Brando, Eufrozina) bár örülnék ha lenne még egy:D
(és hogy minden világos legyen ez nagyon nem valós kérdés)
"Miguel, Marlon-Brando..." :DDDDDDDDD
ez olyan mint a "fél perce késik a mensim, mi lehet a baj?" :DD
:)))
hát vigyázz magadra neh elveszítsd a babát, mert nagy áldás ám, és senkinek se mind1.
amúgy grat a bébihez vagyis a leendő (nem létező) bébihez xD
Ha mégsem szeretnéd megtartani a babát, javaslom a 72 órás tablettát.
Ha igen, gratula a 4. picihez!
Neveket is tudok ajánlani:
Dzsennifer Dzsesszika és Dzsasztin Dzsúlió, ami eszembe jutott. Csak bátran, mindegyik anyakönyveztethető!
Mellesleg 4 gyerekre már rengeteg segély jár, ne sajnáljátok az adófizetők pénzét! Mo-nak szüksége van ingyenélőkre is! Sőt! Ha jól neveled a porontyokat, remek közmunkás lesz belőlük! :D
most már biztos:D terhes vagyok:D holnap megyek is a segélyért:D végre megvehetem a 3 doboz "piroswestemet" amit amúgy rendesen el szoktam szívni...
egyébként szakítottam azzal a fiúval akivel a kérdés írásakor együtt voltam (megint elkapták mikor biciklit lopott) de nincs gond a testvéreim teljes egészében betöltik az utána maradt űrt a szívemben:D
de visszatérve a kisbabához, valószínűleg hármas ikrek lesznek:D ha lesz köztök lány azt biztosan Afroditénak fogjuk hívni Tifani nővéremnek az a kedvenc neve:D
egyébként továbbra is várom a névötleteket az a lényeg hogy a Kolompár névre jól hangozzon:D
Nahát,én azt hittem, ha valaki terhes,akkor az orra nő meg,nem pedig a fülei állnak szét :D
Névnek ajánlom a Herkulest vagy Vinnetou nevet, iagzán divatosak szerintem x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!