Csak azt szeretném tudni: van-e élet a halál előtt?
Figyelt kérdés
2007. júl. 9. 19:19
1/15 anonim válasza:
Ez egyéntől, és hittől függ szerintem.
2/15 anonim válasza:
Attól függ, hogyan használod ki az adódó lehetőségeket.
3/15 anonim válasza:
Ha megfigyelhető nállad az oxigénfelvétel és széndioxid leadás akkor biztosan.
4/15 anonim válasza:
Igen én hiszek a reinkarnációban.Rengeteg könyv jelent meg ezzel kapcsolatban.Olvass el néhányat.
5/15 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom: NINCS!!!nincsen élet a halál elött, ha lenne akkor boldog lennék...
6/15 anonim válasza:
nem tudom te mit érsz ell azzal hogy ilyneket írkálsz mert igen isvan élet és én élvezem is úgy hogy jobban járnál ha te is ki élveznéd az élatet nem abnormálsságal panaszkodni az életre itt van melletem a barinőm és őő azt mondja aki ilyneket ír az mennyen ell pszhiológushoz vagy vegyen be egy fájdalom csílapítót és feküdjön az ágyban nah csősztök!
7/15 anonim válasza:
A kerdes eleve rosszul van megfogalmazva.Halal nem lehet elotte!
8/15 anonim válasza:
Tőled függ,hogy milyen,de VAN!!
9/15 anonim válasza:
Haha ez jó sokan bedőltek. VAN!
10/15 anonim válasza:
Van hát, hisz kérdést irtál!:) Csak az élet minosége már rajtad mulik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!