Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy tetszik a mesém?

Hogy tetszik a mesém?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ezt a mesét úgy írtam,hogy nemgondolkoztam csk írtam ami jött.. Tudom h sz@@@r,de azért kiváncsi vok a véleményetekre :D

Bocsi a helyesírási hibákért

A darálthúsos macska

Volt egy macska.A macska szerette a darálthúst.a gazdája minden nap adott neki darálthús. az egyik nep nem adott neki darálthúst,ezért a macska megharagudot a gazdájára és elment hogy keressen darálthúst.ment ment ment és egyszer csak meglátott egy óriási kutyaházat,benne annyi darálthússal,amennyit még egész életében nem látott.A macska tudta,hogy ha bemegy a házba,akármikor széttépheti a kutya.Később hazament a macska.A gazdája nagyon örült neki és adott neki darálthúst.a macska megbocsájtott a gazdájának és megette a darálthúst.pár nap mulva azzal a nagy adag darálthússal álmodott,amit a kutyaházban látott.másnap reggel lement a gazdája pincéjébe és mindent felhasználva készített magának védőruhát.Másnap korán elindult vissza a kutyaházhoz,viszont abban már nem volt egy darab darálthús sem.Ekkor a macska beljebbment és szétnézett.látta a kutyát.ott aludt a földön.annyira mélyen aludt,hogy a macska ugy gondolta,hogy leveszi a védőruhátmert ugy se bánthatja a kutya.amikor leakarta venni a védőruhát,észrevette,hogy egy csomó helyen becsípődött a szőre a ruhába és így sok helyen kitépődött a szőre.aztán tovább ment. bement a lakásba,ahol darálthús szag volt. bement a konyhába,ahol mégjobban daráltús szag volt. kinyitotta a hűtőt,ahol még annál is jobban érezte a darálthús szagot.aztán amikor meg arra gondolt,hogy az mind az övé,mögötte megszólalt egy méh morgás.a kutya volt az. mikor ugatott,a macska érezte a leheletén a darálthús szagot.aztán a darálthús szagú kutya ugrani kezdett felé és akkor a macska nemtdta hogy mit csináljon.azthitte hogy megöli,de nem.valami más történt.a kutya odaugrott a macskához,akinek csugva volt a szeme és imádkozott,hogy a mennybe sok darálthús legyen és megszólalt macskául: ,,Nyugodtan ehetsz a darálthúsomból barátom!" Ekkor barátok is lettek és megették az összes darálthúst...

2011. aug. 10. 11:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Érződik a meséden, hogy a világ legnagyobb meseíróinak (Andersen, a Grimm-testvérek, Benedek Elek) az "emlőin" nevelkedtél fel. Elkápráztattál!
2011. aug. 10. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát pedig meséskönyveket nem nagyon olvastam,csak néztem meséket.am nmetom h télleg tetszik-e,de köszi :D
2011. aug. 10. 12:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Keress rá a szarkazmusra kérdezö :)
2011. aug. 10. 12:43
 4/10 A kérdező kommentje:
:D
2011. aug. 10. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez annyira sz*r hogy már k*va jó.Nekem tetszik.
2011. aug. 10. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem semmi. Ilyen jot reg rohogtem.Tetszik.Es en szivesen varok egy uj meset. Lehetoleg ne daralthusosat.
2011. aug. 10. 13:14
 7/10 A kérdező kommentje:

Gyáj :D azthittem mindenki oltani fog xDDD

ha télleg tetszik akk köszi :D

2011. aug. 10. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
3.válaszoló vagyok!Találhatnál még ki ilyen meséket ha van időd,mert szerintem k*va jó.
2011. aug. 10. 18:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Király :D :D azér 1-10-es pontozásnál én adnék rá 8-at :D
2011. aug. 10. 20:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi! :) És ha tényleg tetszik,és érdekel akk ezen a blogon majd kirakom,az újjakat :D

[link]

2011. aug. 10. 22:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!