Partnerre találtál,minden rosszban van valami jó....Nekem meg a macskám füvezik előszeretettel,így hát rá is kell gondolnom mostanság...)
2011. aug. 9. 21:47
2/13 anonim válasza:
Nekem a házi patkányom :/
2011. aug. 9. 21:57
3/13 anonim válasza:
vidd el pszichomókushoz, ez nem vicc! =//
2011. aug. 9. 22:04
4/13 anonim válasza:
Játék neve: Vicces furulya
Hozzávalók:
Spangli
3 db pezsgőtablettás doboz (ami igazából henger)
Haverok
A három pezsgőtablettás doboz közül kettőnek levágjuk az alját és egymásba csúsztatjuk őket melegítés útján. Alulra fúrunk egy lyukat és belemelegítünk egy kis csövet, ebbe kerül majd a cigi(de közvetlen a lyukba is mehet). Ha ez kész fúrunk még egy lyukat az előző fölé. Ez lesz majd a furulya szellőzőnyílása. + kombinálhatjuk több lyukkal is :D
A játék menete:
meggyújtjuk a.cigit amit az alsó lyukba raktunk
majd pl. a boci boci tarka dallamát játsszuk rajta, úgy hogy minden részt más "szív" játszik rajta -> szívás hogy egyes részek sokkal hosszabbak :D
Játékra fel és jó hétvégét!
2011. aug. 9. 22:09
5/13 A kérdező kommentje:
oké, most már tudom nem csak az én háziállatom függő.. :\
22:09es ezt már ki is próbáltad? :DD
2011. aug. 10. 12:05
6/13 anonim válasza:
még nem, nem tudom hol szerezzek füvet :)
2011. aug. 10. 13:19
7/13 anonim válasza:
B@zd meg!
2011. aug. 12. 01:58
8/13 anonim válasza:
In Australia's Big Brother in 2005, the housemates discussed the process of the Cleveland steamer, in the "Uncut" version of the show (later named "Adults Only"; taken off the air in 2006).
2011. aug. 12. 10:35
9/13 anonim válasza:
Nos először menj az elmegyógyintézetben, utána maradj a gumiszobába! ;DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!