Hány szelet wc papírral törülitek ki?
Figyelt kérdés
Én a harmadik perforálás után szakítom el, ha vékony akkor az ötödiknél. Ezt kétszer ismétlem meg, ha még nem tükröződik a hátsóm, akkor addig ismétlem a három szelet használatát míg kellő eredményt nem érek el vele. Ha a gurigán már csak két szelet van, akkor kezdek egy újat és kiegészítem három szelettel a maradék kettőt.2011. aug. 9. 17:07
2/17 A kérdező kommentje:
A popsitokat. Mert wc papírral még mit szoktak kitörölni popsin kívül?
2011. aug. 9. 17:19
5/17 anonim válasza:
attól függ. van amikor sok kell.
6/17 anonim válasza:
Hát először is a kérdésed az xd :D
2. pedig nem szoktam számolni tehát automatikusan kis dolognál keveset nagynál pedig többet
3.én nem hívom őket szeleteknek (szeletet kenyérnek hívjuk)
de mind egy szóval én inkább úgy nevezném hogy levél.
9/17 anonim válasza:
utolsó válaszolónak:
a WC-papír az, amivel civilizált helyeken kakilás után a kezüket szokták helyettesíteni
10/17 toteszke válasza:
Nálam egy betyárkörte egy tekercs papír. Főleg, ha politikusok képeivel van díszítve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!