Ez ugye nem lehet gomba?
Figyelt kérdés
A makkom be van gyulladva, piros, viszket, helyenként lila. De gomba nem lehet, hisz az a nedves helyeket szereti és én már öt éve nem mostam meg a farkam.2011. aug. 9. 10:48
1/12 anonim válasza:
sajnálom de ez halálos.hamarosan lerohad a faszod és elkezdesz hirtelen öregedni.utána mikulásfóbiád lesz és mindent lefejelsz amit csak tudsz.és örökké élni fogsz de nőtlenül és mindenki utálni fog.sajnállak :(
2/12 anonim válasza:
ha halálos akkor mért él örökre XD
3/12 anonim válasza:
kösz erre a kérdésre aztán igazán szükségem volt
4/12 anonim válasza:
.A farkad nem lehet gomba,nyugoggy mek!
5/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy halálos lenne hisz már olyan idős, hogy csókolomot köszönök neki. Mondjuk már hozzászoktam és dekorációként tekintek rá.
Kedves 23:38 én igyekszem mindenkinek a kedvére járni és eddig mindig sikerem volt mert mindegyik kérdésemben valaki magára ismert.
00:31-as, tudom, hogy nem lehet a farkam gomba de ha az új Old Spice-t használom akkor legalább a szaga lehet olyan mint a gombáé.
2011. aug. 10. 00:57
6/12 toteszke válasza:
De, mégpedig 2féle gomba is lehet: Esztergomba, valamint valagomba.
7/12 anonim válasza:
ha balszerencséd van akkor f@szölőgalóca XD
8/12 anonim válasza:
ha lehet ne menj árnyékba meg napra mert ott sokkal jobban terjed XD
9/12 anonim válasza:
ah ezt a kérdést komolyan gondoltad, akkor miért a humor témába írtad? xD
10/12 anonim válasza:
ez igaz!ott a pont az uccsónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!