Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek is pocsékak az...

Dq kérdése:

Szerintetek is pocsékak az alábbi viccek?

Figyelt kérdés

Áll a sorban a pénztárnál az agresszív kismalac:

- Malacka, magad elé engedsz? Nekem csak egy túró rudim van.

- Semmi gond: nem sietek annyira. Menj csak!

- Köszi szépen!

- Szóra sem érdemes!

Áll a skót a tengerparti bárban:

- Egy hűvös koktélt, uram?..

- Remek ötlet!

- Adhatom esetleg dupla adag fehér rummal?..

- Természetesen: nincsenek pénzügyi gondjaim.

- Egészségére, uram!

- Köszönöm szépen!..

Beront a szőke nő a PC-boltba:

- Tegnap este óta kétszer kellett újraraknom a Windows-t: lassan kezd elfogyni türelmem!..

- Mi a gond?..

- Szerintem az alaplap bugzik: lehetetlen, hogy nem tud lekezelni két SATÁ-s vincsót!..

- Oké: hozza be, megnézzük. Még valamiben tudunk segíteni?

- Köszi szépen, ennyi volna. Viszlát!

- Viszlát!

Nekem ezek a kedvenc vicceim, de a többieknek nagyon nem jönnek be. Tényleg nem viccesek?

2011. aug. 8. 22:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Már mikroszkópot meg detektívstábot is rendeltem, de sehogy sem találjuk a poént.
2018. jan. 4. 21:05
 32/34 anonim ***** válasza:
Na, kezdek én is kíváncsi lenni a poénra, de komolyan.. A második asszem valami olyasmi akar lenni, hogy tüsszentés volt az a "nincsenek pénzügyi problémáim".. Na jó belekavarodtam.. Valaki fejtse meg! :D
2018. jan. 5. 05:50
 33/34 anonim ***** válasza:
Most az a vicc, hogy agresszív, pénzéhes és buta beszólások helyett tök átlagosan, normális hangnemben beszéltek egymással a szereplők?
2019. márc. 12. 16:10
 34/34 anonim ***** válasza:
Hát ha ezekben az a vicces, hogy nincs bennük vicc, akkor tényleg viccesek. Nekem a nyolcéves kislányom hozakodik elő ilyenekkel magától, amiket ő talál ki. De majd kinövi. Legalábbis remélem.
2022. aug. 22. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!