Mért jó az, ha az emberek délután fél 2-kor kiírják Facebookra, hogy jó reggelt?
azok akik a Facebookon teszik az agyukat rohadt k*rvára
b@szott nagy s*ggfejek
szívják ki a f@szomból a g*cit!!!!!!
07:37!
Eggyetértek.Énis k*rvára unom az olyan b*zi kis f*sszopó g*ciket.
Azért, mert azt hiszik, minél később kelnek fel, annál menőbbek. Az már lényegtelen, hogy legalább 11-től fent vannak, csak azért írogatnak délután, hogy nagyzoljanak azzal, hogy meddig aludtak.
Nem kérek kommentárt azzal kapcsolatban, hogy éjfélkor írogatok. Egyszerűen csak unatkozom, nem tudok aludni :3 És én nem fogom kiírni fészbúkra, mikor keltem.
engem is kiakaszt mikor már dél után beírják facere hogy jó reggelt all" vagy "most keltem" vagy "szép jó reggelt mindenkinek",ahogy az is irritál mikor valaki hajnali 3-kor meg 3-kor(tanévközbe éjfélkor)kiírják hogy "nem tudok aludni" vagy "jó8 mindenkinek" vagy jóéjt minden kedves fészbúkozónak"(ilyen helyesírással) azt hiszik az úgy menő,ha hajnalban fekszenek,délután kelnek...ők tudják,de legalább ne osszák meg mindenkivel-.-
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!