Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért szaladnak a labda után...

Miért szaladnak a labda után miután már belerúgtak?

Figyelt kérdés
Vagy látom azt is,hogy egyesek eldobják a labdát,hogy már nem kell neki,de mégis utánaszalad. Ez miért van? Illetve olyanról is tudok,hogy két ember egymásnak ütögeti vissza a labdát. Egyiknek sem kell és mindig visszaüti a másiknak. Akkor miért nem tüzelik inkább el,minthogy egymásnak ütik,szaladnak utána stb.
2009. ápr. 9. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Hát nem tudom.Én az első teniszversenyemen tudtam meg,hogy nem az a cél,hogy az ellenfelem vissza tudja ütni a labdát,hanem az,hogy ne tudja visszaütni.Ettől én naagyon búúúúús panda vagyok...):
2009. ápr. 9. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Tudod, mi jutott eszembe? Hogy sok ember ezt csinálja egymással is... Van egy "labda", aki senkit se bántott, mégis őt rugdossák, meg ütögetik ide-oda.

A játék persze más, az sport :-) De ha ezt a kérdést átfordítjuk emberekre, nagyon is komoly probléma... :-(

2009. ápr. 9. 23:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Előttem válaszoló. Eben nagyon is igazad van! Hülye értelmetlen poénnak mondott valamit írtam csak ki,de itt látni,hogy bizony néha nem vicc ha másik oldalról nézzük.
2009. ápr. 10. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
mert nincs jobb dolguk :P
2009. ápr. 10. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
hogy kifáradjanak és lihegjenek és ihassanak a kulacsukból ami a pálya szélén van nekik lerakva:D
2009. ápr. 14. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:
vigyáz, a poént nem díjazzák :), engem is lepontoztak...
2009. ápr. 15. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert még meglóg, és elmondja a többinek xD
2009. ápr. 30. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert mi van, ha a labda meggondolja magát, és megáll...
2010. febr. 27. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!