Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy vagy? :D

Hogy vagy? :D

Figyelt kérdés
énjol éste?:D
2011. aug. 5. 18:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Éldegélek.. És Ön, Kedves Kérdező?
2011. aug. 5. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:

gerepáááááááááááá

gerepáááááááááááá

2011. aug. 5. 21:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Rosszul,szúródik a szívem... :(
2011. aug. 5. 23:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Szarul de büszkén vok!:D
2011. aug. 5. 23:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát köszönöm szépe jól...DE...

A mai napon nem valami jól telt ugyanis össze fostam magam a bevásárló markestbe ahova azért mentem mert anyám leküldött tejért..de nem volt tej persze csak olyan szar zsírszegény..de anyámnak nem olyan kellet ..ezért felidegeztem magam és levertem a lekvárokat a polcról..mire jött a bolti samszer oszt kihajított...Hát de úgy hogy még a csoda nyíló ajtó is kitört..így be fostam van ilyen...előfordult már mással is...

aztán ugye megyek haza szaros gatyával anyámhoz ..tej nélkül fossosan...Hát kaptam is rendesen amitől még jobban befostam...hát van ilyen...

mind egy nap végére lecseréltem a nadrágom...elmentem találkozni a barátnőmmel aki egy másik sráccal hempergett az ágyban...persze még én voltam hülye hogy megzavartam őket... bocsánatot kértem és elmentem haza..de közbe meg befostam...hát van ilyen...

Aztán elmentem a haveromhoz Bélához aki nagyon jó cimborám..de elzavart mondván neki fososs haver nem kell...

hát mondom van ilyen...

Szal jól vagyok...Anyám kidobott mondván 32 évesen nem illik ilyet...a barátnőm is mint mondtam ezek után szakított velem...hát van ilyen...no meg a haverom se barátkozik velem...

van ilyen...

2011. aug. 6. 15:20
 16/18 anonim ***** válasza:
utcsó kamuzol :) dehát van ilyen!
2011. aug. 6. 19:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát egy kicsit másnaposan de megvagyok kössz.
2011. aug. 6. 20:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem kamu, tényleg szakítottam vele. De hát van ilyen :D
2011. aug. 9. 00:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!