Cica vagy Macska, melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Egyáltalán van köztük különbség?
Csak egy Zsolti nevű ember miatt kérdezem, ő azt mondja nekem nincs, pedig szerintem igenis van.
Érvek / Ellenérvek?
2011. aug. 4. 22:11
21/22 anonim válasza:
húú, ment a piros...
most mi lesz?
nem vagyok egy tízen éves kis csitri, aki most ezen izgulna :)
tudod mit, adj annyi pirosat, amennyit csak akarsz, nem érdekel, de viszont eléggé gyerekes vagy, ha így gondolkozol és nem tudod mi a különbség két szó között...
22/22 anonim válasza:
Egyértelműen van a kettő közt különbség. Nem is értem, hogy kérdőjelezheted ezt meg! Tehát, a cica, mint tudjuk, sokkal kevesebbet eszik, ezáltal kevesebbet is piszkít mint a macska. Viszont a macska nyugodtabb, szerethetőbb, de hajlamosabb a betegségekre. Remélem segítettem, és ezeket a tényeket figyelembe véve megtalálod a kis kedvencedet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!