Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit szólnak a lisztérzékenyek...

Mit szólnak a lisztérzékenyek az idei Liszt évhez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem elviselhető, főleg mivel a lisztérzékenyek általában főleg az Esz-dúr és B-mollban írt művekre érzékenyek, vagyis azért ők sincsenek állandó veszélyben.
2011. aug. 1. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
:D nekem öcsém lisztérzékeny (10 éves), és mikor meghallotta, szabályosan elkezdett zokogni:D De aranyos volt:)
2011. aug. 1. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy tudom nincsenek veszélyben, viszont azt mondják a budapesti repülőteret újabban jobb elkerülniük.
2011. aug. 1. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
továbbra is belisztezik a nyújtódeszkát ,hogy ne ragadjon a tészta..
2011. aug. 2. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is lisztérzékeny vagyok. Szerintem miden lisztérzékenynek először a liszt mint étel jut eszébe, akárhol meghalljuk. Először én is azt hittem, hogy az ehető lisztet kell majd egy évig ünnepelni... Mióta az eszemet tudom lisztérzékeny vagyok és úgy is étkezem és nem tudjátok elképzelni, hogy tudok ennyire gyűlölni egy kajafajtát..
2011. aug. 2. 14:27
 6/6 dtigenerator válasza:
Állítólag valami lisztérzékenyek érdekvédelmi csoportja kollektívan felháborodott ezen. :D Rémes.
2011. aug. 5. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!