Igaz, hogy itt minden 3. válaszolót lelövik?
Sok halálesetről hallottam már s egyre gyakoribb, hogy itt a gyk-n minden harmadik válaszolónak annyi, válaszol s egy héten belül megölik, félek, igaz ez? Merjek 3.-jára válaszolni???
:P
HA-HA-HA Mindenkinek tudom a lakcímét, ÓVAKODJATOK! JÖVÖK egy nagy sörétespuskával, álarc lessz rajtam, fekete ruha és megölök minden 3. válaszolót!!! Egyetlen dolog lessz ami miatt meg tudtok majd külömbözteni engem a többi bérgyilkostól,akiket felbéreltek hogy megöljenek, nem mutatkozom be a gyilkosságok előtt és egy nagy rózsaszín masni van a balfülemen:P
Felhívom minden 3. válaszoló figyelmét, hogy a pótkucsot legyenek szivesek a lábtörlő alá helyezni és lakás biztonsági rendszerét kikapcsolni, nem szeretek azzal vacakolni. Mivel nincs töltényem a sörétespuskához az is legyen nálatok. Minden esetre a korhatárt jelző 18-as karikát akasszák ki a hálószoba ajtajára, hogy a gyerekek ne nézzék, nehogy csúnyát álmodjanak.
További szép napokat, jó éjszakát gyerekek:P
:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!