Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Igaz, hogy itt minden 3....

Igaz, hogy itt minden 3. válaszolót lelövik?

Figyelt kérdés

Sok halálesetről hallottam már s egyre gyakoribb, hogy itt a gyk-n minden harmadik válaszolónak annyi, válaszol s egy héten belül megölik, félek, igaz ez? Merjek 3.-jára válaszolni???

:P

2011. aug. 1. 16:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem lehet lehúzni a listáról? Ahogy Nyuszikát is.
2011. aug. 1. 16:51
 12/24 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Meg fogok halni, mert minden HARMADIKAT lőnek le... De lehet, hogy csak lelőnek, nem halok bele...
2011. aug. 1. 17:01
 13/24 A kérdező kommentje:
reménykedj, minden 3. válaszolónak annyi:P
2011. aug. 1. 17:22
 14/24 Cpt.Krisz ***** válasza:
Úr isten 12. vagyok, neeeeeeee!!!
2011. aug. 1. 17:23
 15/24 anonim ***** válasza:
azok válaszok :D a 16:40 es fog meghalni :D minden 3. válaszoló nem minden 3. válasz írója :D nekem mind1 mert már halott vagyok nem halhatok meg újra :) jó nekem :P
2011. aug. 1. 18:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Én nekem duplánjó :D macska is vagyok 9 élettel, nem is vagyok 3., tiszta királyság! :DD Ám ha előttem válaszolnának és harmadik lennék, Miskolcon lakom a lőjetek le utcában! De legalább 9 golyó kell.
2011. aug. 1. 22:11
 17/24 anonim ***** válasza:
Már nem tudom hanyadik vagyok, kicsit olyan, mint az orosz rulett.
2011. aug. 1. 23:22
 18/24 anonim ***** válasza:
15ödik...nyugi, nem biztos hogy tudják a lakcímed...v mégis?
2011. aug. 2. 20:13
 19/24 A kérdező kommentje:

HA-HA-HA Mindenkinek tudom a lakcímét, ÓVAKODJATOK! JÖVÖK egy nagy sörétespuskával, álarc lessz rajtam, fekete ruha és megölök minden 3. válaszolót!!! Egyetlen dolog lessz ami miatt meg tudtok majd külömbözteni engem a többi bérgyilkostól,akiket felbéreltek hogy megöljenek, nem mutatkozom be a gyilkosságok előtt és egy nagy rózsaszín masni van a balfülemen:P

Felhívom minden 3. válaszoló figyelmét, hogy a pótkucsot legyenek szivesek a lábtörlő alá helyezni és lakás biztonsági rendszerét kikapcsolni, nem szeretek azzal vacakolni. Mivel nincs töltényem a sörétespuskához az is legyen nálatok. Minden esetre a korhatárt jelző 18-as karikát akasszák ki a hálószoba ajtajára, hogy a gyerekek ne nézzék, nehogy csúnyát álmodjanak.

További szép napokat, jó éjszakát gyerekek:P

:D:D:D:D

2011. aug. 2. 22:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Knock, knock, Neo.
2011. aug. 2. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!