Mennyit kaphatok ezért?
Figyelt kérdés
megöltem valakit valamiek nap. mentem az utcán és valami furcsaságot vettem észre, lenéztem a cipőtalpamra és látom h megöltem 1 HANGYÁT. ott hevert a holtteste a cipőmön. ha bemennék a rendőrségre és elmondanám h véletlen megöltem azt a szegény ártatlan hangyát akkor mennyi időre varhatnának be?2011. júl. 27. 01:10
11/20 A kérdező kommentje:
ahogy hallom jönnek a rokonok. jaj ne ezek darazsak áááááááááááá
2011. aug. 1. 16:30
12/20 anonim válasza:
úristen te gyilkos :OOO xD menekülj el az országból!!! xD gyorasan mielött a hangyakirálynő elkap ;D
13/20 anonim válasza:
ha bemesz vele a rendorsegre eletfogytiglani (DILIHÁÁÁZÖ)
14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de fel vagyok fegyverkezve chemotoxalXD szóval a támadásoktól nem kell félnem
2011. aug. 9. 00:23
15/20 anonim válasza:
Te gyilkos...fel foglak jelenteni!! Szégyelld össze-vissza magad!! :( Most miért kellett ezt tenned...ártott ő neked!? XD
16/20 A kérdező kommentje:
feljelentesz? nem is ismersz XD igen ártott...nem szándékos volt
2011. nov. 2. 22:12
17/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok... XD
Hát az csak egy dolog,hogy nem ismersz de megmondom,hogy nyomozzák ki ki ölt mostanság hangyákat ;D Áhhh...szörnyű gaztett :DDD
18/20 anonim válasza:
Annyit tudok,hogy valami Dani vagy...vagy nem?? o.O
19/20 A kérdező kommentje:
ööö...pfff...hááááát...önem
2011. nov. 2. 22:28
20/20 anonim válasza:
a kamionnak te is hangya vagy! aztán eltapos mint te szegény kis ártatlan lényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!