Mit csináljak, ha nem kaptam meghívót a Roxfortba?
Úgy sajnálom az ilyen hígagyú embereket..
Imádnak szórakozni :D
Ha szeretnél jelentkezni a Roxfortba, akkor az interneten van egy nemrég indult roxfortos tanítás, ami szeptemberbe kezdődik. attól hogy a rendes roxfortba nem vettek fel oda még jelentkezhetsz! Megadom az internetes címmét! [link]
Ui: én már jelentkeztem, és a griffendélbe kerültem! Remélem neked is sikered lesz!
Hello! Ne aggódj, az egyik barátnőmnek is három év múlva jött meg a levél, mert eltévedt a bagoly és véletlenül egy dél-afrikai kisgyerek kapta meg... Lehet, hogy McGalagony olvashatatlan írása miatt nem érkezett meg, de lehet, hogy még elküldi érted Harry Pottert. Vagy Hermionét. (Tudtad, hogy titkos viszonyuk van?) Amúgy én is három éve idejárok a Hollóhátba... Nem értem, hogy egyesek miért fikázzák szegény, halott Dumbledore-t, pedig amúgy jó fej volt. Voldemort meg fogyatékos volt, mivel hiányzott az orra. És az egyik kommentelenőnek is igaza volt, a Titkok Kamrája újra kitárta kapuit és gyilkolgatja a sárvérűeket... Amúgy meg Hisztis Mirtle egy kis kukkoló, mert folyton nézi a botrányos szexet a lány wc-ben... Hagrid kedvencei az elsősök...
Am Alexékhez is jártam egy kis időt, de a gumilabdákkal való elárasztás után már nem mentem vissza... Nem jött annyira be szűz pi...áknak való az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!