Hol tanulhatok meg biciklizni?
De van, én szoktam szervezni, vizsga is van évente 3x.
Alapképzés 15.000Ft: ebben csak maga az egyenesen menés, felborulás mentes közlekedés van benne.
Fékezés, megállás. elindulás csomag: csak az alapképzéssel együtt rendelhető, 17.000Ft
Kanyarodásos, irányjelzéses csomag az akciósan az alapcsomaggal együtt 18.000Ft, külön 5.000Ft, fékezés csomaggal együtt 19.000Ft
Túlélni Budapestet speciális tanfolyam személyes tanácsadással az alapképzésen felül: 8.000Ft
Vizsgadíj: 10.000Ft Vizsgaidőpontok: április 1., augusztus 1., október 1. Egyéni kérésre máskor is vannak vizsgaidőpontok, de az 50%-kos felárral jár.
Áraim ÁFA-val együtt értendők.
Igazat megvallva igen, sokan.
Jelenleg nincs vetélytársam a piacon, így elég jól meg is lehet belőle élni. Bár elég stresszes munka, főként elfoglalt szülők hozzák a kisgyerekeiket, azokkal meg sokszor nagyon nehéz bírni. Ha pedig rájuk szólsz egyből fenyegetőznek, hogy "megmondalak apának". De én élvezem, ezenkívül nem egy irodában görnyedek a gép fölött, hanem élvezem a "szabad levegőt" (Budapesten... :D). Többnyire a városligetben tartom az órákat, de idővel mindig kimerészkedünk a tanulókkal a forgalomba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!