Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért van olyan kevés női...

Miért van olyan kevés női humorista?

Figyelt kérdés

2011. júl. 22. 12:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ezt jól megkaptuk, srácok XD
2011. júl. 22. 19:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Mielőtt valaki nekem esne és lökné a rizsát hogy a nők ilyenek meg olyanok, csak szólok hogy semmi rosszindulat nem volt bennem. :D
2011. júl. 22. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
mert őrültek és a vérükben van :) Szerinted miért nincs egy nő se a Jackass-ben? :D
2011. júl. 22. 21:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, és nagyon jó humorom van! És az is igaz, hogy leginkább a férfiak tudják díjazni! Értem is a humort, fontos számomra! A Jack ass-t azért nem gondolom itt jól példának, mert az már több mint humor, az már néha néha hülyeség (attól függetlenül, hogy én is röhögök rajta, de leginkább húúú-meg háá amit hallatok, és sokan mások is(mozi) ott már inkább extrém dolgok vannak. És egy nő másképp gondolkodik már ilyen esetekben, természeténél fogva,sokkal óvatosabb, kiélezettebb a veszélyhelyzetekre, amelyeket előbb, és jobban felismer! Ez abból is adódik, hogy a nő az életadó, és egész életében óv! Ez genetika is , és a nőket így is nevelik, amióta világ a világ!
2011. júl. 22. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Még hogy nincsen a nőknek humorérzékük! :D A férfiak csak akkor viccesek amikor a kocsmában tajrészegen hemperegnek az asztalon. ^^
2011. júl. 30. 20:13
 16/16 anonim ***** válasza:
igen én is jót röhögök, amikor egy férfi "okos" és megmondja a frankót lsd Gátvéder!!!! hahahahahaha hihihihhi hahahahaha hihihi
2011. júl. 31. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!