Még nyár elején elültettem hátra a kertbe a jégkrém pálcikákat öntözöm minden nap de nem cserjézik mi lehet a gond? ui. : egy lelkes kertész
Aki szelet vet, vihart arat.
Nem tudom, hogy most milyen a vihar piaci ára. Mert esetleg megérné.
Szerintem az lehet a baj, hogy túl meleg van neki..azt télen kéne elültetni és akkor nyárra kihajtana...de cserépbe kell ültetni és az ágyad mellé tenni és ha halld h vacog jól be kell takarni...
minden kedden és vasárnap kell öntözni...és nem szabd neki énekelni mert elszalad
ha ügyes vagy..nyárra lesz sok-sok fagyi cserjéd...:D
Szerintem az lehet a baj, hogy túl meleg van neki..azt télen kéne elültetni és akkor nyárra kihajtana...de cserépbe kell ültetni és az ágyad mellé tenni és ha hallod h vacog jól be kell takarni...
minden kedden és vasárnap kell öntözni...és nem szabd neki énekelni mert elszalad
ha ügyes vagy..nyárra lesz sok-sok fagyi cserjéd...:D
Szerintem meg próbáld ki a következő módszert (nekem bevált :D):
-ültesd egy cserépbe, ami jégkrém-mintás és a benne levő föld pedig olyan színű, amilyen jégkrémet szeretnél
-tedd le olyan helyre, ahol 2 méteres körzetben csak fű van
-kezdd el kántálni a következőt:
uggaga, uggaga, a galiba galibaa
-ezt egyre hangosabban
-s közben járj körülötte jégkrémtáncot
-ezt csináld 2 órán keresztül
-ezután fordulj el 5 mp-re
-mire visszafordulsz, ott lesz 10 jégkrém tökéletes minőségben :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!