Toguro kérdése:
Hol lehet kapni porlasztott macimellbimbót?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 22:24
1/13 anonim 

válasza:

a tescóba.Múlt héten le is volt akciózva.Szal azt szinte bárhonnan be lehet szerezni..De viszont sehol sem találok pattanásgennyet,fél literes kiszerelésben..
2/13 anonim válasza:
Én lekváros pulykatarkót keresek egy ideje, de sajnos nem találok... :S Ebben tudna esetleg valaki segíteni? :)
xD humorherold...
3/13 anonim 

válasza:

De jót nevettem most rajtatok:):):)
4/13 anonim 

válasza:

igen, tescoban akciós most. de én láttam már a Lidl-ben is. :P
5/13 anonim 

válasza:

első vagyok.Akkor valaki nem tudja,hogy a pattanásgennyet hol lehet kapni?de csak FÉLLITERES a jó.
6/13 anonim válasza:
A porlasztott macimellbimbó már kiment a divatból. Ajánlom helyette a köldökszöszpörkölt konzervet, de jó a parókás virsli keménytojással is. :D
7/13 anonim 

válasza:

én macskaf.aszlyukmáladékkal kereskedem. kilója 540.-
8/13 anonim 

válasza:

nekem jöhet egy kiló csibeseggfőzelék rókamódra :D
9/13 anonim válasza:
Első, bármelyik tizenévestől beszerezhetsz pattanásgennyet, tőlem akár ingyen és bérmente( fél literes)XD
10/13 anonim 

válasza:

Én is szeretnék pattanásgennyet fél lityist,de én olyat ami kicsit véres is,nem baj ha szőrtüsző van benne!xDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!