Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Fáj a köldök piercing?

Fáj a köldök piercing?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 20:46
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szia! :)

Én 1 hete csináltattam magamnak köldök piercinget. Nem érzéstelenítettek el,a szúrás nem fájt,egy picit kellemetlen volt,de abszolút tűrhető. Nekem inkább most fáj,mert kezd begyulladni,gennyesedni,ami szintén tűrhető,elviselhető,csak ritkán fáj,de ez EMBERFÜGGŐ,ami azt jelenti,hogy neked nem biztos,hogy befog gyulladni. Adnak hozzá cseppeket,kenetet,stb..mindenhol mást. Nekem aloe vera cseppeket adtak,napi 4-5ször kell kennem vele,de a kamillát is ajánlották rá. Először ne lógos pc-t rakass be,az csak megnehezíti a dolgodat a fertőtlenítésnél és kezelésnél. Remélem segítettem :) Üdv!

2011. júl. 30. 02:19
 12/14 anonim válasza:

02:19-es vagyok!

Elfelejtettem odaírni,hogy a szúrás után elérzéstelenítettek,ami az akkori nagy fájdalmat elhanyagolta 2 órára kb. Utána már nem fáj. :)

2011. júl. 30. 02:21
 13/14 anonim válasza:

Szia, én ma csináltattam meg, 16 éves vagyok:)

Hihetetlen halálfélemem volt, ahogy lefeküdtem meg elkezdett előkészülni (lefújta, bejelölte a helyét stb..) de a szúrás pillanata kellemetlen volt, fájdalomnak nem nevezhető csípést éreztem, majd 2 perccel később semmit:)! Nem szabad félni.

2011. aug. 2. 17:57
 14/14 anonim válasza:

Hi!

Mi tegnap csináltunk a bnőimmel állítólag attól függ mennyire vagy érzékeny nekem pl. fájt ,de rá egy fél órára már azt sem éreztem h ottvan :) De ez szerintünk azért volt mivel 1. magunknak csináltuk 2 érzéstelenítő nélkül és a tűt sem égettük meg.

2011. dec. 1. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!