Én ufó-t látni véltem?
Figyelt kérdés
Én lenni 51-es körzet tagja. Tegnap éjjel én venni észre valami furcsát az égen. Én úgy látni hogy ufó szálldos odafent az égen.
Én látni kör alakú csészealjat.
Ti szerintetek ufó-t látni én?
2011. júl. 9. 13:07
1/20 anonim válasza:
Ha ilyen hülye vagy, akkor elképzelhető.
2/20 A kérdező kommentje:
Ön nem írni trágár szavakat.
Én látni tényleg ufó-t!
2011. júl. 9. 13:13
3/20 anonim válasza:
ÓÓÓ te látni ufó?fényképezni te le,nekünk!!feltenni gyakori kérdések.gyorsan gyorsan,te tenni fel,hogy te látni ufó,addig te feltartani őket,amíg nem menni ki Hiradósok,te addig beszélgetni velük,te kérdezni mi a nevük,siess!
4/20 anonim válasza:
Egyszer én is voltam olyan részeg, hogy UFO-t láttam.
Délben asszony felvilágosított, hogy nem csészealjat, hanem repülő tányért láttam. Azzonnal lecseréltem mindet műanyagra.
7/20 A kérdező kommentje:
Igen én szeretni votka én inni kicsit sok!
Én viszont tényleg látni ufó-t én nem hazudni!
2011. júl. 9. 13:43
8/20 anonim válasza:
Szórakozni máshol, és nem letölteni, fényképezni! (szégyen, hogy ilyen emberek is vannak :()
9/20 Won válasza:
Ez egy 2007-es békécsabai UFO-észlelés.
10/20 anonim válasza:
te lenni kicsi kínai kislány??? :O
te lenni én nem tudni milyen kapcsolatba lenni te szüleid,de valamit nagyon el lenni rontani ők te nevelés ben.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!