Mit csinál Isten, ha unatkozik?
Nem szoktam unatkozni.
Üdv:
Isten
Szerintem Isten ha unatkozik,akkor szórakozásból Afrikai gyerekeket/embereket éheztet.Fogyatékos embereket teremt és még ezer más gonoszságot.ISTEN persze a létezik akkor GONOSZ.Ha Isten jó és szeret minket akkor miért hagyja hogy szenvedünk pl. egy vagy soha nem látja a színeket.Ez borzasztó szerintem.Én 12 éves vagyok és a véleményem a koromtól független.Isten valószínűleg létezik,mert ekkora véletlen nincs hogy ha a Föld pár km-rel arrébb lenne már nem lenne ember.Igazából milló megválaszolatlan kérdést fel tudok tenni,amelyekre egyetlen katolikus sem tudna válaszolni!!!
Komolyan mondom NE HIGGYETEK istenben mert felesleges,NINCS ÉRTELME RÁPAZAROLNI AZT A KEVÉSKE IDŐT(a halál időtartalmához képest),inkább éld az életedet.Ha van rá elég pénzed támogasd a szegényeket,mert akkor jó ember leszel.
Ez persze csak az én véleményem,a te dolgod hogy elhidd vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!