Ha veszek 2 tyúkot egyet levágok, akkor azok hány évesek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 01:41
4/21 anonim válasza:
nem jut eszembe ez az einstein elmélet!
bocs!
5/21 anonim válasza:
Szerintem pont annyi mint 1db 5kg szúnyog
6/21 anonim válasza:
Ha beleszarsz a nadrágomba sem tudom. Ha meg kéne saccolnom, 6*10E-23 évesek.
8/21 anonim válasza:
ezt nem tudod? egyértelmű hogy 3 ha kacsa lenne akkor 1.17 ha kokas akkor 1 ha liba akkor meg 3.34 ezzel a képlettel számoltam 6cos x 4tang x libaélet/kokas szar osztva tyuk fej a négyzeten.
9/21 anonim válasza:
n1=2
n2=1
iwanttoknownthechickensages = x1 ( a még élő tyúk kora)
pi= 3,14 (kerekítve)
P ty = 91 W (a tyúk teljesítménye)
a szabály:
(n1^2 / n2^2) * (2^n1 / 2^n2) * 2P = x1
tehát
x1 = 1456 év
de mivel ez a Plútó általa Nap körül megtett úthoz rendelt időbeli szélesség, így át kell váltani Földi évekbe. kb 5000-szeres szorzó érvényesül.
szóval
x1 = 6500 éves az élő (kb)
lehet hogy még látta a gízai piramis építését is... minimum csókolomot köszönj neki..
10/21 anonim válasza:
jaaaj elrontottam! a végeredményt pi-vel el kell osztani, szóval csak olyan 2000 éves... max jézus még etethette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!