Csak szerintem fülbemászó a szövege fluor mizu (vagy mit tudom én mi a neve) nevű dalának a szövege?
Figyelt kérdés
különben fluor és sp is egy csicska2011. júl. 7. 20:00
11/15 anonim válasza:
én még nem néztem láttam és még nem is hallottam. De nem is akarom :)
12/15 anonim válasza:
nana nem minden "tini lány" birka fluort meg sp t azért kikérem magamnak...négy évesen Linkin parkot hallgattam szóval ne beszéljetek úgy ...Fluor szövegei szar üzleti fogások őt egyáltalán nem érdekli h valami tényleg szinvonalasat alkosson...a magyar zenében a kispál volt olyan bár most nincsenek eggyütt sajnos...én még mindig nagyobbra tartom a Quimbyt meg Ákost stb.. mint az ilyen médiabarmokat 14/L
14/15 anonim válasza:
inkább ezt hallgasd. http://www.youtube.com/watch?v=estsP41eu7s
15/15 A kérdező kommentje:
ha támadnának a reptoidok(ETek)fluorral és sp-vel el lehetne űzni őket.
2011. júl. 8. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!